Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce a scris presa straina despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Ce a scris presa straina despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost atent urmarita si de presa straina. Unele surse il numesc cel mai puternic politician din Romania. La doar cateva ore dupa marea infrangere suferita de PSD la alegerile europarlamentare, liderul partidului a fost condamnat la inchisoare, iar la aceasta [] . continuă pe Playtech

Val de reactii in presa internationala dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Principale cotidiane si agentii de presa de peste hotare, relateaza cu privire la condamnarea liderulului PSD, Liviu Dragnea. Cel mai puternic politician din Romaniaa fost condamnat la inchisoare.

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Cele mai importante publicatii straine si agentii de presa relateaza despre cazul liderului PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare, in dosarul angajarilor fictive.

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

Lacrimi si jale la Antena 3, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Subiectul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost unul sensibil pentru Antena 3. Jurnalistii care au vorbit, luni, despre situatia fostului lider al PSD, au avut momente in care au parut tristi. La fel s-a intamplat si duminica seara, dupa ce a fost afisat exit-poll-ul la [] .

Victor Ponta: Nu ma bucur de necazul nimanui, dar ma bucur ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea

Victor Ponta a precizat luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, ca nu se bucura pentru raul nimanui, dar se bucura pentru ca decizia a fost pronuntata dupa votul de la.

Romanii sarbatoresc in strada condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare

Sute de romani sarbatoresc in strada condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. Oamenii ciocnesc pahare cu sampanie, mananca tort si canta La multi ani! Sute de romani, in Piata Victoriei dupa condamnarea lui Liviu Dragnea La scurt timp dupa ce [] .

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Dacian Ciolos, dupa CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea: Sa ne intoarcem intr-o lume normala! E timpul sa ne apucam sa reparam ce au stricat PSD si ALDE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, transmite, luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca Romania se indreapta spre normalitate. Sa ne intoarcem intr-o lume normala. Agenda personala a domnului Dragnea nu.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )