Libnet.ro
UNICEF

09:45

Frauda de proportii la o banca din Europa. Romania, evitata de infractori

Adevărul Adevărul,
Frauda de proportii la o banca din Europa. Romania, evitata de infractori

Expertii Kaspersky au descoperit urmele unui atac informatic indreptat impotriva clientilor unei mari banci europene, pe care nu au identificat-o public. continuă pe Adevărul

Pretul gazelor la bursa din Europa Centrala, la jumatate fata de cel al gazelor rusesti

Pretul spot al gazelor la bursa din Europa Centrala este cu 40% mai mic fata de cel al gazelor rusesti, insa statele europene nu pot beneficia de acest avantaj in lipsa interconectarilor, a declarat, ieri, Valentin Kunev, manager al Balkan and Black Sea Petroleum Association, prezent la Forumul Energetic Regional FOREN 2014.

Aplicatie GPS gratuita pentru soferii din Europa

Aplicatia ofera soferilor europeni informatii despre trafic pe toate autostrazile, soselele si drumurile din Uniunea Europeana. Aceasta ofera in timp real informatii legate de ambuteiajele din trafic, de zonele in care sunt aplicate restrictii de viteza dar si detalii privind legislatia rutiera din tara respectiva.

Obama cere Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est

BarackObama, a cerut, joi, Congresului american un miliard de dolari pentru actiuni ale fortelor aeriene, navale si terestre ale SUA pentru sprijinirea aliatilor central si est-europeni din NATO, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )