Libnet.ro
UNICEF

20:17

Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in adidasi. Ce a observat a doua zi cand s-a trezit

Playtech Playtech,
Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in adidasi. Ce a observat a doua zi cand s-a trezit

Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in adidasi si nu i-a venit sa creada cat de mult l-a ajutat. Ce s-a intamplat a doua zi, dupa ce a lasat peste noapte compusul chimic in incaltamintea pe care o folosea cel mai des? Experiment: Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in adidasi. Ce s-a . continuă pe Playtech

O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste fructe. Ce a observat in apa dupa doar 15 minute

Fiecare gospodina are in casa bicarbonatul de sodiu. Majoritatea lor stiu tot felul de artificiicand vine vorba de gospodarie folosind acest produs miraculos. Una dintre aceste gospodine a impartasit un secret apropo de curatatul fructelor si legumelor de pesticide. Totul dupa un experiment neasteptat. Fructele si legumele pline de pesticide Aproape toata lumea ar trebui .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu in cuptor. Ce s-a intamplat dupa doar 10 ore

Cuptorul aragazului este, cu siguranta, cel mai murdar loc din bucatarie. in plus, efortul de a-l curata este urias. Bicarbonatul de sodiu poate ajuta gospodinele sa scape de grija zilei de maine, avand mai usor un aparat de gatit gata sa faca fata oricarei fripturi suculente, lasate cu orele in cuptor, sau unei prajituri aromate, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )