Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in gradina. Ce s-a intamplat dupa doar cateva ore

Playtech Playtech,
Un barbat a pus bicarbonat de sodiu in gradina. Ce s-a intamplat dupa doar cateva ore

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are o multime de intrebuintari in gospodarie. Un experiment realizat de un barbat a devenit unul dintre cele mai tari trucuri cu praful minune. Acesta a pus bicarbonat de sodiu in gradina, iar ce s-a intamplat dupa doar cateva ore a surprins pe toata lumea. De ce . continuă pe Playtech

O femeie a pus bicarbonat de sodiu in cada. Ce s-a intamplat dupa ce a stat 15 minute in baie

Experimentul asta a devenit viral. O femeie a pus bicarbonat de sodiu in cada si a asteptat 15 minute. Ce s-a intamplat dupa intrece orice imaginatie. Trebuie sa incerci si tu! Ce se intampla daca tii picioarele in bicarbonat Un experiment care parea, la inceput, banal a devenit unul dintre cele mai tari trucuri in .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu in dormitor. Ce a observat dupa doar 30 de minute

Bicarbonatul este un ingredient versatil, ieftin si eficient, drept pentru care este folosit si astazi in gospodarii. Fie pentru a indeparta petele, a dezinfecta sau a scapa de mirosurile neplacute, pulberea alba reuseste sa-si faca treaba cu succes de fiecare data. Foloseste bicarbonatul de sodiu pentru a scapa de mirosurile neplacute din dormitor Anumite incaperi, .

A pus bicarbonat peste o felie de lamaie, apoi le-a lipit de batatura. Ce a descoperit dimineata a uluit-o

Bicarbonatul de sodiu are multe intrebuintari, atat in metode naturiste de curatare a diverselor obiecte, dar si in cosmetica. Un exemplu este si acela ca indeparteaza pielea moarta de pe picioare, inlaturand astfel mirosul neplacut. Mai mult decat atat, cu ajutorul lui poti scapa si de calcaiele crapate. A pus bicarbonat peste o felie de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )