Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coca-Cola are covid-19?! Este cutremurator ce se intampla acum pentru oamenii din intreaga lume

Playtech Playtech,
Coca-Cola are covid-19?! Este cutremurator ce se intampla acum pentru oamenii din intreaga lume

Un experiment realizat de un deputat austriac scoate la iveala un lucru incredibil: Coca-Cola are covid-19! Cum este posibil asa ceva explica chiar el. Specialistii spun ca ceea ce se intampla acum pentru oamenii din intreaga lume este cutremurator. Coca-Cola are coronavirus?! Experimentul realizat de Michael Schnedlitz, chiar in cadrul unei sedinte de la Parlamentul . continuă pe Playtech

Ce au facut Brigitte si Florin Pastrama intr-o parcare din Bucuresti. Este clar ce se intampla acum

Inca o data sotii Pastrama au probleme in paradis. Cu toate ca cei doi au negat sau au minimizat scandalurile din familia lor, de-a lungul timpului, de data aceasta, tensiunea dintre cei doi soti a putut sa fie remarcata de catre reporterii Impact. ro. Ce au facut Brigitte si Florin Pastrama intr-o parcare din Bucuresti Astfel .

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 .

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Coltescu. Ce se intampla acum, in Germania

Scandalul izbucnit la Paris a atras atentia intregii Europe. Acuzatiile de rasism indreptate catre Coltescu par sa fi deranjat reprezentantii din ambele tabere, cei care il sustin pe celebrul arbitru si cei care il acuza dur. Cu toate acestea, autoritatile competente din Romania nu au transmis reactii clare cu privire la evenimentul amplu disputat, motiv .

Dan Barna, dupa consultarile de la Cotroceni: Dacian Ciolos este propunerea USR PLUS pentru functia de premier. Suntem gata sa continuam discutiile

Dan Barna a declarat dupa iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohanni ca delegatia USR-PLUS a sustinut propunerea de premier Dacian Ciolos ca solutie pentru formarea unei coalitii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )