Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum se imunizeaza copiii in gradinitele din Finlanda. Romania mai are multe de invatat

Playtech Playtech,
Cum se imunizeaza copiii in gradinitele din Finlanda. Romania mai are multe de invatat

S-a aflat cum se imunizeaza copiii in gradinitele din Finlanda. Finlandezii au facut un experiment si au ajuns la concluzia ca micutii care petrec timp in spatii verzi au un sistem imunitar mai bun. Joaca prin verdeata este suficienta pentru a schimba sistemul imunitar al unui copil, in doar 28 de zile. De ce este . continuă pe Playtech

Atac cibernetic in Romania. Mai multe institutii, afectate de malware-ul de tip bancar Emotet

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a anuntat joi ca mai multe entitati publice si private din Romania au fost puternic afectate atacuri succesive cu malware-ul de tip ba.

Klaus Iohannis: Sunt consternat sa aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, pe Twitter, in urma atacului comis Biserica Notre Dame din Nisa. Seful statului s-a declarat consternat de teribilul atac din Franta si a dat asigurari.

George Burcea, de urgenta la spital. Cheama sa imi faca o injectie. Te rog din suflet, nu mai pot!

George Burcea a ajuns de pe platourile de filmare de la Ferma direct la spital. Actorul s-a confruntat cu dureri insuportabile. George Burcea, de la bal, la spital. Problemele de sanatate l-au scos din competitia de la PRO TV Cea mai recenta editie a Ferma. Oraseni vs. Sateni a decis soarta celui care se vedea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )