Libnet.ro
UNICEF

16:00

A pus bicarbonat de sodiu peste ceapa si apoi a calit-o. Ce s-a intamplat imediat

Playtech Playtech,
A pus bicarbonat de sodiu peste ceapa si apoi a calit-o. Ce s-a intamplat imediat

Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu peste ceapa si o calesti? Un om a facut acest experiment si a ramas uimit de reusita sa. Care sunt diferentele pe care le observi din prima? Truc: pune bicarbonat de sodiu peste ceapa si las-o la calit Bicarbonatul de sodiu este unul din ingredientele foarte utile . continuă pe Playtech

A pus bicarbonat de sodiu peste peste, apoi l-a prajit. Ce a rezultat, de fapt

Pestele pane este una dintre cele mai delicioase retete, se prepara usor si are un aspect apetisant. Acest peste are crusta crocanta la exterior, iar la interior este suculent. A pus bicarbonat de sodiu peste peste, apoi l-a prajit Pestele pane se serveste la pranz sau la cina, alaturi de o salata de legume proaspete .

A folosit bicarbonat de sodiu in baie, apoi a lasat asa pentru 15 minute. Ce s-a intamplat dupa este uimitor

Folosirea bicarbonatului de sodiu pentru curatarea baii este o actiune inteligenta. Aflati cum sa faceti toate suprafetele din aceasta camera sa luceasca. Trucurile sunt simple. Cum sa cureti baia cu bicarbonat de sodiu? Cu totii avem activitati pe care nu le facem cu placere, pe care le consideram de la bun inceput o corvoada, dar .

Si-a pus zeama de la ceapa pe par, timp de 15 minute. Ce a descoperit, de fapt, dupa ce s-a spalat

Un experiment realizat de o femeie a devenit viral. Ce a descoperit tanara dupa ce si-a pus zeama de la ceapa pe par, timp de 15 minune, este de-a dreptul incredibil. O sa vrei sa incerci si tu. Zeama de ceapa, un truc excelent pentru par O femeie careia ii cadea parul in exces a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )