Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alibaba a depus cerere pentru listarea la Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alibaba a depus cerere pentru listarea la Hong Kong

Grupul chinez Alibaba a depus cerere, in mod confidential, pentru listarea la bursa din Hong Kong, prin intermediul careia ar putea atrage pana la 20 de miliarde de dolari, cel mai devreme in trimestrul al treilea al acestui an, a declarat o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Alibaba si-a depus documentele pentru listarea la Hong Kong

Gigantul chinez al comertului electronic Alibaba Group Holding Ltd. si-a depus in mod confidential documentele pentru listarea la Bursa din Hong Kong, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

HONG KONG: Protestatarii anunta un nou mars duminica

Activistii din Hong Kong au anuntat un nou mars duminica si au cerut o greva generala ca protest fata de proiectul de lege care ar permite extradarea in China a celor suspectati de diverse infractiuni, relateaza The Guardian.

Telegram a detectat un atac cibernetic de proportii in timpul demonstratiilor din Hong Kong

Pavel Durov, creatorul aplicatiei de mesagerie Telegram, spune ca a avut loc un atac cibernetic de proportii asupra serverelor companiei in timpui protestelor din Hong Kong, toate datele aratand ca sursa este China, scrie Bloomberg. in Hong Kong sunt proteste intense din cauza faptului ca este o regiune cu statut special, iar chinezii vor sa impuna o lege prin care disidentii sa poata fi expulzati pe continent.

Noi imbranceli intre protestatari si politisti la Hong Kong Birourile guvernamentale din zona sunt inchise

Tensiunile au persistat joi la Hong Kong, in timp ce noi incaierari au izbucnit intre protestatari si politisti, dupa ce sute de persoane continua sa manifesteze impotriva unui controversat proiect de lege privind extradarile in China, la o zi dupa ce politistii au folosit gaze lacrimogene, sprayuri cu piper si bastoane pentru a opri oamenii sa ajunga la Parlamentul local, relateaza Reuters.

Legea extradarii, un ,,cui in sicriul Hong Kong-ului

Sute de mii de persoane au protestat la Hong Kong contra unui proiect de lege al guvernului local as.

VIDEO Hong Kong: Confruntari intre politie si protestatari care incearca sa ajunga la Parlament

Politia din Hong Kong a folosit miercuri gaze lacrimogene, spray-uri cu piper si bastoane pentru a respinge manifestantii care incercau sa ajunga la Parlamentul local in cadrul protestelor fata de un controversat proiect de lege, scrie AFP.

Criza protestelor din Hong Kong se adanceste, in ciuda amanarii legii extradarii

Puterea legislativa din Hong Kong si-a suspendat reuniunile de joi, in timp ce liderii se gandesc la pasii pe care sa-i faca dupa ciocnirile violente dintre politie si protestatarii care se opun unei legi care le-ar permite suspectilor sa fie judecati in tribunalele din China continentala, relateaza Associated Press.

Hong Kong: 11 manifestanti au fost arestati si 22 de politisti sunt raniti

Protestele contra proiectului de lege care ar permite extradarea suspectilor din Hong Kong catre Chi.

Vicepresedintele demisionar al ANRE, cerere pentru retragerea demisiei

Henorel Soreata, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE) care isi daduse demisia in luna martie, a depus in Parlament o cerere de retragere a demisiei, au declarat, astazi, pentru Agerpres, surse din sectorul energetic.

Numire controversata la Cotroceni. Fosta consiliera a lui Klaus Iohannis a depus juramantul pentru functia de judecator la CCR

UPDATEFostul consilier prezidential, Simina Tanasescu, a depus, marti, juramantul de investitura in functia de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei, in fata presedintelui Klaus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )