Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB

Playtech Playtech,
Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB

RATB, cu toate autobuzele, tramvaiele si troleibuzele sale, e aproape cat un mic oras in fiecare zi. Si cand sunt atatia oameni la un loc, n-are cum sa nu fie si ciudat. Din 13 septembrie,. continuă pe Playtech

FOTO Privelistile de vis din Retezatul Mic, paradisul alpin de la 2.000 de metri. Cum arata cele mai frumoase locuri

Retezatul Mic se numara printre cele mai spectaculoase destinatii ale iubitorilor de excursii pe munte. Traseul spre varfurile de peste 2. 000 de metri din zona sudica a Retezatului sunt accesibile si pot fi strabatute intr-o zi.

Cele mai nebunesti declaratii facute de Kanye West la intalnirea cu Trump, catalogata drept un dezastru: rapperul a injurat in Biroul Oval VIDEO

Rapperul Kanye West 41 de ani) s-a intalnit cu presedintele Donald Trump 72 de ani), iar evenimentul a fost descris de presa americana drept un dezastru si unul dintre cele mai nebunesti si bizare spectacole ce a avut loc in Biroul Oval. Artistul, un fan declarat al republicanului, a facut o serie de declaratii ciudate, l-a imbratisat si l-a numit erou pe liderul de la Casa Alba si chiar a injurat.

Romania printre tarile cu cele mai mari vanzari de pesticide

Cele mai semnificative vanzari de pesticide in 2016 in Uniunea Europeana s-au inregistrat in Spania, Franta, Italia si Germania 79% din total), ele fiind urmate de Romania, Portugalia si Ungaria, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

Cele mai groaznice cinci experimente pe oameni din toate timpurile: transformari chirurgicale sau otravuri care exterminau pacientii in cateva minute

Armata din mai multe state ale lumii a fost capabila de lucruri oribile de-a lungul istoriei, iar cele mai multe experimente au ramas strict secrete pana de curand. Experiementele pe oameni, adesea prizonieri de razboi, socheaza, potrivit inyminy. com.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Berbec este egoista si imatura, Fecioarele sunt rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Cat se lasa bacsis in cele mai populare destinatii din lume

Legile nescrise ale bacsisurilor sunt diferite in functie de tara, de situatie si de calitatea serviciilor. Un ghid realizat de momondo indica ce procent poti sa lasi la restaurant, la hotel si la taxi in 32 de tari din lume, cele mai cautate destinatii de vacanta.

BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB): Actiunile BT, BRD si SIF Oltenia, cele mai tranzactionate

Actiunile Bancii Transilvania, BRD Groupe Societe Generale si SIF Oltenia au fost cele mai tranzactionate in perioada 8 -12 octombrie 2018, pe o piata in crestere cu 18,5% fata de prima saptamana din aceasta luna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )