Libnet.ro
UNICEF

21:15

Facebook explica de ce au fost blocati romani care au dat rating prost Politiei

Playtech Playtech,
Facebook explica de ce au fost blocati romani care au dat rating prost Politiei

Politia Romana avea sistem de rating pe pagina pana cand a primit prea multe recenzii de-o stea. Facebook explica de ce au fost blocati unii dintre cei care au dat rating mic. Scandalul paginii de Facebook a Politiei Romane a fost spectaculos. Acolo a fost o lupta in sine, in numele romanului cu numere ridicate, []. continuă pe Playtech

Atentionare pentru cetatenii romani care calatoresc in Spania

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca pe teritoriul Regatului Spaniei ca autoritatile spaniole au emis o avertizare de cod po.

Politia Romana, mesaj pe Facebook dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca au fost blocati

Politia Romana a reactionat pe Facebook, dupa ce mai multi utilizatori ai retelei s-au plans ca au avut conturile blocate dupa ce au acordat rating de o stea paginii. Reprezentantii institutiei.

Facebook anunta stergerea unor conturi. Care sunt utilizatorii vizati

Corporatia Facebook a anuntat marti ca a sters 32 de pagini si conturi din reteaua sociala cu acelasi nume, dupa ce a identificat o campanie coordonata de influentare a alegerilor parlamentare partiale care.

intrebarea ce ii pune in incurcatura pe multi romani: Care este ordinea statiunilor de pe litoral?

Care este ordinea statiunilor de pe litoral?, este intrebarea pe care ne-o punem deseori, atunci cand vrem sa ne petrecem vacanta pe litoralul Marii Negre. Unde se afla Mamaia? intre ce statiuni este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )