Libnet.ro
UNICEF

21:30

Facebook a picat in mai multe tari, inclusiv in Romania

Antena3 Antena3,
Facebook a picat in mai multe tari, inclusiv in Romania

Facebook a picat! Reteaua de socializare a fost imposibil de accesat, vineri dupa-amiaza, in mai multe tari ale lumii. Si utilizatorii din Romania au intampinat probleme. Unii s-au plans ca mesajele le-. continuă pe Antena3

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce tara sunt cele mai multe posturi si ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 217 locuri de munca vacante pentru romanii care dores sa lucreze peste granite. cele mai multe slujbe sunt disponibile in Olanda pentru muncitori in gradinarit, manipulanti marfa si culegatori de fructe si legume.

GRAV ACCIDENT rutier, soldat cu mai multe VICTIME: Autoritatile au activat PLANUL ROSU de interventie

Mai multe persoane au fost ranite, vineri noaptea, in satul Gara Berheci, din Galati, primele informatii aratand ca cel putin una dintre victime este incarcerata. Echipaje de ambulanta si autospeciale SMURD.

Mai multe persoane au fost arestate dupa ce au participat la provocarea virala Kiki Challenge: Le pune viata in pericol, incalca legea si jigneste moralitatea

Mai multe persoane au fost arestate dupa ce au participat la Kiki Challenge, o noua provocare online periculoasa in urma careia mai multi tineri s-au accidentat, unii ajungand chiar la spital.

Mai multe echipe mobile de medici vor merge in sate sa ofere consultatii gratuite

De astazi, mai multe echipe mobile de medici specialisti in endocrinologie, oftalmologie, neurologie, cardiologie si alte domenii vor merge in toate localitatile rurale din tara pentru a le oferi cetatenilor consultatii gratuite. Startul campaniei nationale Un doctor pentru tine a fost dat de catre premierul Pavel Filip in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Adolescent de 17 ani, trimis in judecata pentru omor. Este acuzat ca si-a omorat partenerul cu care participase la mai multe furturi

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost trimis in judecata sub acuzatia de omor. Baiatul si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit partenerul cu care participase la mai multe furturi.

Ploile abundente din Moldova au produs mai multe prejudicii

In urma precipitatiilor abundente din 29 si 30 iulie, au fost distruse mai multe portiuni de drumuri locale din sudul si nordul tarii. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raioanele Cahul si Sangerei ploaia a distrus aproape cate un kilometru de drum local din pietris si asfalt, transmite IPN.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania se afla in situatie CRITICA

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

Cel mai dezinvolt primar din Romania: Record de poze TEMBELE pe Facebook. Ce partid se MANDRESTE cu el? (FOTO DEVASTATOARE)

Un primar PNL bate orice record la postari pe Facebook. Fie ca este in concediu sau la carma comunei Darova, din judetul Timis, liberalul Sorin Tilihoi are grija sa-si informeze consatenii despre.

Mai multe ong-uri cer Ministerului Sanatatii sa inceapa vaccinarea anti-HPV. SONDAJ

Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu aloca bani pentru vaccinarea anti-HPV, sustin sapte organizatii neguvernamentale care solicita Guvernului, Ministerului Sanatatii si Ministerului de.

Efect neasteptat al ploilor! Albinele agresive au facut mai multe victime

Ploile abundente au provocat un fenomen mai putin asteptat, dar alarmant. in multe zone din tara, albinele si viespile au devenit agitate si extrem de periculoase si au facut si victime. in Salaj, un.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )