Libnet.ro
UNICEF

22:17

Klaus Iohannis critica dur PSD si dezastrul produs de Jandarmerie la protest

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis critica dur PSD si dezastrul produs de Jandarmerie la protest

Klaus Iohannis a avut un mesaj inregistrat difuzat pe 13 august, ora 18. A comentat incidentele de la protestul din 10 august. Initial, presedintele a avut o reactie doar pe Facebook printr-un mesaj. in timpul conferintei de presa, Iohannis a formulat o intrebare retorica:de ce am ajuns aici? Raspunsul lui a fost pentru ca un []. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa violentele de la proteste. Noi critici la adresa Jandarmeriei. Apel la revolta catre membrii PSD in interiorul partidului

Klaus Iohannis reactioneaza din nou dupa violentele de la protestele de vineri seara. Ataca dur Jandarmeria si le cere pesedistilor sa scape de actuala lor conducere. Presedintele Romaniei, domnul.

PSD: Klaus Iohannis sa si ceara scuze imediat pentru afirmatiile sale iresponsabile mpotriva Jandarmeriei

PSD ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze imediat pentru afirmatiile sale iresponsabile impotriva Jandarmeriei, care a actionat legitim si legal, potrivit unui comunicat de presa al formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu, reactie dupa protestele violente de vineri: Klaus Iohannis, Dan Barna, Dacian Ciolos, Eugen Tomac si Ludovic Orban incurajeaza violente

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, sambata, ca presedintele Klaus Iohannis, Dan Barna, Dacian Ciolos, Eugen Tomac si Ludovic Orban ar trebui sa isi ceara public scuze, pentru c?.

Klaus Iohannis: Vinovatii trebuie pedepsiti

Actualizare 18:05 Iohannis: Violenta si reprimarea brutala nu sunt acceptabile sub nicio forma Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca violenta si reprimarea brutala a manifestatiilor nu sunt acceptabile sub nicio forma, punctand ca cei vinovati trebuie identificati rapid si pedepsiti.

Ion Cristoiu: Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze tulburarile din 10 august 2018?

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza ca tulburarile de pe 10 august au fost orchestrate de presedintele Iohannis, cu ajutorul Serviciilor. Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze.

Klaus Iohannis ii cere procurorului general al Romaniei sa verifice interventia jandarmilor la proteste si sa identifice protestatarii-agresori

Klaus Iohahnnis reactioneaza din nou dupa protestele violente de vineri seara. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a solicitat astazi, 11 august a. c. , Procurorului general al Parchetului de pe.

Planul secret a lui Klaus Iohannis. Ce vrea sa faca Presedintele pentru preluarea puterii

Alessandra Stoicescu a prezentat luni seara planul lui Klaus Iohannis pentru preluarea Guvernului. Un prim scenariu este cel al dosarelor penale pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, dar si pe numele.

Klaus Iohannis: Interventia Jandarmeriei a fost puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. Cei vinovati trebuie identificati rapid si pedepsiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, violentele care au avut loc la protestul de vineri seara din Piata Victoriei. Seful statului si-a.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )