Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politista din Vaslui care nu vrea critici de la pulifricii din Romania

Playtech Playtech,
Politista din Vaslui care nu vrea critici de la pulifricii din Romania

O politista din Vaslui a rabufnit pe Facebook si i-a insultat pe toti cei care considera ca politistii sunt platiti de catre contribuabili. Ea crede ca acesti oameni au un IQ egal cu al premierului Viorica Dancila. Maria Chetran este o politista din Vaslui si se simte tare deranjata cand toti pulifricii ii amintesc ca []. continuă pe Playtech

O politista din Vaslui s-a saturat de pulifricii care-i platesc salariul si au IQ sub 30, ca Veorica. Sefii au declansat o ancheta

O politista din Vaslui, Maria Chetran, a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a saturat de pulifricii care sustin ca-i platesc salariul in calitate de contribuabili, adaugand ca acestia au un IQ sub 30, ca Veorica aluzie la premier). Ulterior, potrivit Adevarul, politista si-a inchis pagina de pe reteaua sociala, iar sefii au declansat o ancheta, transmitand ca nu tolereaza un astfel de limbaj.

O politista din Vaslui se declara scarbita contribuabilii care-i platesc salariul: Limbaj suburban intr-o postare pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Inca o insulta din partea unui angajat al MAI catre romani. Dupa ce au fost trimisi la popa, acum o politista ii jigneste pe contribuabilii care-i platesc salariul. Agenta din cadrul IPJ Vaslui a.

Cum vrea sa scape de puscarie liderul celor sapte violatori din Vaslui. O ruda a detinutului incearca sa probeze ca n-ar fi fost vorba de viol, ci de sex consimtit

Familia tanarului din grupul celor sapte violatori din Vaslui care a primit 10 ani de inchisoare a inaintat o noua solicitare Judecatoriei Vaslui, prin care solicita redeschiderea procesului.

Un barbat din Vaslui si-a pus capat zilelor. inainte de a recurge la gestul extrem, a lasat un bilet de adio fiului sau

Un barbat de 70 de ani din Vaslui s-a sinucis, dar nu inainte de a lasa un bilet de adio fiului. Rudele si cunoscutii povestesc ca stiau ca acesta isi dorea sa moara. in biletul de adio.

Lovitura de teatru in dosarul celor sapte violatori din Vaslui! Culmea tupeului!

Unul dintre cele mai rasunatoare dosare din ultimii ani cel al violatorilor din Vaslui ar putea sa o ia de la zero, dupa ce mama unui dintre infractori a cerut redeschiderea procesului penal. Citeste.

Wall Street:Apple inchide n crestere si devine prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa/ TOP 10 cele mai scumpe companii

Apple a inchis in crestere sesiunea bursiera de joi de la New York ajungand la 1. 001,7 miliarde de dolari devenind astfel prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit AFP. Dow Jones a cotinuat sa scada -0,03%), dar Nasdaq, impulsionat de Apple, a cunoscut o noua zi de crestere 1,24%).

Apple, prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa

Apple a devenit joi prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, pe Bursa din New York, anunta AFP.

Apple devine prima companie privata din lume care a depasit 1.000 de miliarde de dolari pe bursa

Apple a devenit joi prima companie privata din lume care a depasit, in termeni de capitalizare bursiera, pragul de 1. 000 de miliarde de dolari, pe Bursa din New York, anunta AFP.

Dan Barna despre OUG pe care vrea sa o dea Toader:Este o ordonanta dedicata infractorilor din Romnia, dintre care multi sunt n functii publice

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca ordonanta de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale, propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este dedicata infractorilor din Romania, dintre care multi sunt in functii publice.

Un barbat din Irak care avea legaturi cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu a fost inlaturat de pe teritoriul Romaniei. Anuntul facut de SRI

Un cetatean irakian, aflat in legatura cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu, a fost inlaturat de pe teritoriul Romaniei, a anuntat, joi, Serviciul Roman de Informatii SRI). Astazi, 2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )