Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vorbe extrem de dure in Primaria Bucuresti: Declar ca o bag in p*zda ma-sii

Playtech Playtech,
Vorbe extrem de dure in Primaria Bucuresti: Declar ca o bag in p*zda ma-sii

Un conflict intre viceprimarul Capitalei si consiliera USR Ana Ciceala a explodat pe Facebook. Subiectul este o foaie pe care viceprimarul a semnat-o. Jignirea extrem de dura pune pe jar comunicare intre conducerea Primariei si consilieri. Mihai Gotiu, senator USR, a publicat pe Facebook o poza care demonstreaza ca Aurelian Badulescu, viceprimar Bucuresti, isi asuma [] . continuă pe Playtech

Cheltuieli publice cu felicitarile de Craciun: Ce firme vor primi 90.000 de lei de la Primaria Bucuresti si 35.100 de lei de la Metrorex

Primaria Bucuresti si Metrorex au semnat recent contracte in valoare cumulata de 125. 100 de lei pentru achizitia de felicitari de Craciun. Primaria Bucuresti a semnat in 13 noiembrie cu firma Ravis Agency un contract de 90. 000 de lei pentru furnizarea a 10. 000 de felicitari de Craciun, respingand alte doua oferte depuse de DNS Birotica 89. 900 lei) si Accent Media 96. 700 lei). in urma cu o zi si Metrorex a semnat un contract de 35. 100 de lei cu firma Conantional Trading tot pentru furnizarea de felicitari de Craciun.

Licitatie uriasa: Primaria Bucuresti cumpara 100 de tramvaie cu peste 845 milioane de lei

Primaria Capitalei a lansat o licitatie deschisa pentru achizitionarea a 100 de tramvaie si echipamente necesare imbunatatirii transportului public de calatori pe liniile de tramvai 1, 10, 21, 25, 32,40, 41 si 55 din Bucuresti, potrivit unui anunt publicat marti in sistemul electronic de achizitii publice. Valoarea totala estimata a contractului depaseste 845 milioane de lei fara TVA). Conform graficului de livrare, in primul an va fi livrat insa numai 1 tramvai. Toate tramvaiele vor fi echipate cu senzori inteligenti 3D de numarare a calatorilor. Vezi in articol documentul in care se arata ce facilitati ar trebui sa ofere noile vehicule.

Primaria Bucuresti vrea sa preia in administrare Asezamantul Bratianu

Consiliul General al Municipiului Bucuresti cere Guvernului sa transfere in administrarea sa Asezamantul Bratianu, imobil ce necesita restaurari si consolidari urgente, situat in strada Biserica Amzei, si sa il declare din bun de interes national in bun de interes public local.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )