Libnet.ro
UNICEF

15:15

10 filme si seriale SF pe care sa le vezi pe Netflix in luna octombrie

Playtech Playtech,
10 filme si seriale SF pe care sa le vezi pe Netflix in luna octombrie

Fanii productiilor SF nu sunt putini, iar Netflix are o colectie destul de variata de filme si seriale din acest gen la care te poti uita. in cazul in care iti plac filmele si serialele SF. continuă pe Playtech

Ce filme horror sa vezi pe Netflix de Halloween

A mai ramas putin pana la Halloween, iar daca anul acesta nu planuiesti sa mergi la vreo petrecere, ci sa stai acasa, iata ce filme horror poti vedea pe Netflix pentru o seara ca la carte! .

Adevaruri Ascunse. Meteo din batrani pentru luna octombrie

Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, prognoza pentru luna octombrie valabila pentru toata tara. Se spune asa, ca la 1 octombrie va fi zapada, deci ninsoare. Pe 2 si 3,.

Joker a doborat recordul pentru cel mai bun debut din luna octombrie: ce incasari uriase a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, stabilind un record pentru un debut in luna octombrie.

Ministerul de Finante continua si in luna octombrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 7 octombrie, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, a anuntat sambata Ministerul de Finante, care precizeaza ca veniturile aferente sunt neimpozabile.

HOROSCOP TAROT luna octombrie. Taurii isi asuma riscuri, Balantele au nevoie de libertate

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP rune pentru toata luna octombrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Atentie! Sagetatorii au de purtat numeroase batalii

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru 30 septembrie - 6 octombrie. HOROSCOP BERBEC -Lasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )