Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adelina Pestritu rupe tacerea. Ce a recunoscut dupa ce s-a zvonit ca e gravida din nou

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu rupe tacerea. Ce a recunoscut dupa ce s-a zvonit ca e gravida din nou

Adelina Pestritu si familia sa au plecat in vacanta, iar fanii nu au putut sa nu-i observe burtica. Dar bruneta si-a anuntat urmaritorii ca este gravida. Adelina Pestritu rupe tacerea Fara doar si poate, Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete de la noi din tara. Recent, frumoasa bruneta a plecat in vacanta . continuă pe Playtech

Un medic de la Colentina rupe tacerea. Cu ce medicament s-a tratat el de covid

Nu sunt date finalizate legate de actiunea unui medicament in aceasta boala, iar asta pentru ca ne confruntam cu un virus nou, pe care specialistii inca il studiaza. Se cauta un tratament eficient, dar, pana atunci, medicii incearca cu Remdesivir, plasma sau vitamina C. Acum, un medic de la Spitalul Colentina din Bucuresti a vorbit .

Acuzatii dure la adresa lui George Buhnici. Fostul lui angajat rupe tacerea despre bani si umilinte

Un fost angajat vine cu critici si acuzatii dure la adresa lui Buhnici! Ce spune colaboratorul celebrului vlogger despre cum se purta barbatul? Cuvintele grele ale acestuia au trezit un nou scandal. Scandal in lumea vlogging-ului. Acuzatii dure la adresa lui Buhnici. Marturiile fostului angajat George Buhnici, atacat dur de un fost colaborator. Un scandal .

De ce ne ingrasam, de fapt, si de ce nu putem slabi. Un nutritionist din Romania rupe tacerea

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de greutate, motiv pentru care apeleaza la tot felul de diete. Multe dintre ele, insa, nu sunt recomandate de specialisti, acestea facand mai mult rau decat bine. Un celebru nutritionist din Romania explica exact de ce ne ingrasam! De ce ne ingrasam, de fapt .

Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie. Medicul Adina Alberts rupe tacerea

Medicul Adina Alberts si-a sfatuit prietenii de pe Facebook cum sa se protejeze in aceasta perioada de pandemie, prin intarirea sistemului imunitar. Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie Astfel, potrivit specialistilor, vitaminele C si D sunt esentiale in intarirea sistemului imunitar in sezonul rece, in plina pandemie. La inceputul pandemiei in luna februarie) .

Medicul Adrian Streinu Cercel rupe tacerea. De ce mortalitatea cauzata de COVID-19 este ridicata in Romania. Ce se intampla la Matei Bals in aceste momente

Romania se afla intr-o stare tensionata, de la zi la zi. Cazurile de COVID-19 au depasit pragul de trei la mie, in ultimele 24 de ore inregistrandu-se 3. 900 de imbolnaviri. Autoritatile trag un semnal de alarma cu privire la numarul mare al pacientilor internati la ATI, dar si la cel al persoanelor decedate zilnic. Cate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )