Libnet.ro
UNICEF

18:00

Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan si-a anuntat demisia de la PRO TV. Ce se afla, de fapt, in spatele gestului sau

Anamaria Prodan si-a dat demisia de la PRO TV, iar gestul sau e unul care i-a lasat pe fanii emisiunii Gospodar fara pereche cu un gust amar. in spatele deciziei s-a afla, de fapt, o promisiune pe care impresara si-a facut-o. Sotia lui Reghe a anuntat in direct faptul ca se retrage, cel putin temporar, . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan nu va mai prezenta Gospodar fara pereche de la Pro TV: care e motivul

Impresarul sportiv Anamaria Prodan 46 de ani) a anuntat ca nu va mai fi prezentatoarea emisiunii matrimoniale Gospodar fara pereche, difuzata de Pro TV, si a explicat care sunt motivele.

Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei. A facut-o imediat vedeta pe internet

Anamaria Prodan si-a socat din nou fanii, dar si iubitorii de animale. Impresara si-a cumparat recent o pisica din rasa Sfinx, careia i-a pus numele Enzo. Cat costa un astfel de suflet? Cati bani a dat Anamaria Prodan pe pisica ei Anamaria Prodan socheaza adesea cu achizitii extravagante, impresioneaza cu tinute de lux si se .

IMAGINI SFASIETOARE! Anamaria Prodan a ajuns LA CIMITIR! INCREDIBIL ce s-a dat de POMANA dupa ce i-au facut slujba... (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan a mers la cimitir, in ziua in care mama sa, Ionela Prodan, ar fi implinit 72 de ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Duminica, 6 octombrie, Anamaria Prodan a postatin mediul online o fotografie.

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

Divortul anului! Adio, LAURENTIU REGHECAMPF! Anamaria Prodan a facut anuntul dupa 11 ani de CASNICIE (GALERIE FOTO)

Showbizul romanesc a fost cutremurat de zvonurile privind un posibil divort intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil!.

SOC la PRO TV! Tocmai SI-A ANUNTAT DEMISIA! Este STIREA BOMBA A ZILEI! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

Bomba neasteptata la Pro TV. Anamaria Prodan a anuntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca isi da demisia si ca nu mai poate prezenta emisiunea Gospodar fara pereche. Se pare ca.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )