Libnet.ro
UNICEF

20:45

Andra, dezvaluiri surpriza din viata ei. Ce i s-a intamplat in 2020

Playtech Playtech,
Andra, dezvaluiri surpriza din viata ei. Ce i s-a intamplat in 2020

Andra nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind foarte cunoscuta in Romania. Fanii ei o iubesc pentru vocea ei, dar si pentru felul ei de a fi. Are o familie frumoasa si o cariera cum nici ea nu se gandea, dar coronavirusul a pus-o pe ganduri. Andra a plecat in vacanta, dar vede schimbarile . continuă pe Playtech

Nicolae Ciuca: Imnul national face parte din viata militarilor, incepand cu juramantul de credinta fata de patrie si popor. Sa fim mandri de istoria noastra!

Imnul national face parte din viata militarilor, incepand cu juramantul de credinta fata de patrie si popor, a afirmat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, care ne-a indemnat sa fim mandri de.

webPR: Muzeul Art Safari Bucuresti anunta cum descoperi in siguranta expozitiile editiei din 11-20 septembrie 2020

Cea de-a saptea edit807;ie a Pavilionului de Arta Bucuresti - Art Safari va avea loc in perioada 11-20 septembrie 2020, in Bucuresti, in conditiile de siguranta cerute prin legea ce reglementeaza activitatea muzeelor. Cel mai amplu eveniment dedicat artei din Romania, aflat sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti si UNESCO si realizat in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti, va implementa un acces tip circuit si va permite un flux controlat de vizitatori, alaturi de alte masuri de preventie.

Poetul slatinean Ioan Smedescu a incetat din viata

Scriitorul Ioan Smedescu s-a stins din viata joi, 30 iulie 2020, la 66 ani. Trupul neinsufletit a fost depus la capela cimitirului Strehareti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )