Libnet.ro
UNICEF

00:06

Andreea Balan, reactie neasteptata. Ce a postat la 24 de ore dupa ce George Burcea s-a imbolnavit

Playtech Playtech,
Andreea Balan, reactie neasteptata. Ce a postat la 24 de ore dupa ce George Burcea s-a imbolnavit

In cursul zilei de vineri, 16 octombrie, George Burcea anunta ca a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus. Acelasi lucru se intampla cu 24 de ore mai tarziu si cu Viviana Sposub. Multi se asteptau ca fosta sotie, Andreea Balan, sa aiba o anume reactie. Fanii au fost dezamagiti, totusi. Reactia Andreei fiind cu totul . continuă pe Playtech

Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George Burcea: nimeni nu se astepta la asta

Dupa ce Andreea Balan si fostul ei partener, actorul George Burcea, s-au despartit, aruncand acuzatii de ambele parti, Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre viata de dupa separare, indeosebi despre rolul de parinte, pe care il percepe acum ca fiind mult mai greu. Afla declaratiile! Andreea Balan rupe tacerea. L-a desfiintat pe George .

Andreea Balan, in culmea fericirii. Cum a aparut alaturi de iubitul sau in centrul Capitalei

Andreea Balan a dat uitarii trecutul si a lasat deoparte scandalul cu fostul sot. Cum si-a facut aparitia atista pe strazile din Bucuresti? Fanii se bucura extrem de tare pentru noua poveste de iubire a acesteia. Andreea Balan, tratata ca o regina de iubit in vazul tuturor Andreea Balan a tras din nou lozul cel .

FOTO Ce a postat Cristiano Ronaldo dupa ce a fost acuzat de incalcarea protocolului sanitar

Jucatorul vedeta al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a aparut combativ ca de obicei intr-o postare pe social media vineri, la o zi dupa ce a fost acuzat de incalcarea regulilor impuse de guvernul italian privind combaterea coronavirusului, scrie dpa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )