Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Playtech Playtech,
Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii . continuă pe Playtech

Alex Velea a dat o noua lovitura in Romania. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Razboiul anului in muzica face victime colaterale. Dupa ce s-a certat cu Mario Fresh, Lino Golden si Abi Talent, iubitul Antoniei si-a concediat si impresarul. Alex Velea l-a furat acum pe cel mai dorit om din showbiz. Alex Velea il are ca impresar pe cel mai dorit om din showbiz Cum Madalin Mosoiu a fost .

Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Un dezvoltator a incheiat un acord record de vanzari pentru cel mai scump penthouse vandut de companie pana acum. Dezvoltatorul va incasa 6,8 milioane de euro, fara TVA, pentru un penthouse la etajul 20 in complexul One Mircea Eliade. Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA Dezvoltatorul construieste .

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

Se pregateau de cel mai frumos moment din viata lor, cand nunta a fost intrerupta de o alta femeie. Toti invitatii au fost luati prin surprindere (VIDEO)

O femeie din Zambia a avut parte de socul vietii atunci cand a fost anuntata de catre vecini ca sotul ei se insoara, potrivit The Sun. Femeia, care ii era sotie de 11 ani si mama a trei copii, a dat.

VIDEO Assassins Creed Valhalla, in sapte minute de gameplay: de ce ar putea fi cel mai spectaculos

Assassins Creed Valhalla se apropie cu pasi repezi de lansare, iar cel mai nou joc al francizei promite sa fie unul care iti taie respiratia. Mitologia nordica este una incredibil de vasta.

Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile. Ultima masura luata de cel mai cunoscut interlop

La finalul lunii septembrie, celebrul Sile Camataru primea din partea judecatorilor o adevarata lovitura. Curtea de Apel Bucuresti respingea apelul lui Sile Camataru. Decizia avea legatura cu sentinta data in luna decembrie a anului trecut de catre Judecatoria Sectorului 5. Sile Camataru se lupta din nou cu autoritatile in sentinta din septembrie, Sile Camataru, conform .

Inna si Deliric, imagini fantastice. Cum se distreaza noua pereche din showbiz-ul romanesc

De cand s-a aflat ca Inna si Deliric sunt noua pereche din showbiz-ul romanesc, fanii asteapta cu mare nerabdare imagini cu cei doi. Aflati in vacanta, in Dubai, indragostitii au postat mai multe imagini pe conturile lor de Instagram, semn ca se distreaza de minune! Inna si Deliric, noua pereche din showbiz Desi sunt impreuna .

65279;Un cuplu din Milano a fost amendat cu 400 de euro pentru ca s-a sarutat in vazul lumii

Un cuplu din Milano a fost amendat cu aproape 400 de euro pentru ca s-a sarutat pe strada, deoarece scoaterea mastilor de protectieincalca masurile de restrictie impuse de autoritatil pentru prevenirea.

Nadal, Federer sau Djokovic? Andrey Rublev, noua senzatie a tenisului, si-a ales favoritul: Este cel mai tare din istorie

Andrey Rublev 22 de ani, 8 ATP) este noua senzatie a tenisului mondial. Provocat sa spuna care este cel mai tare jucator aflat in activitate, sportivul a vorbit fara sa stea prea mult pe.

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )