Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum s-a urcat Dan Negru in avion. Si-a socat fanii: Suspect de terorism si ma arestau

Playtech Playtech,
Cum s-a urcat Dan Negru in avion. Si-a socat fanii: Suspect de terorism si ma arestau

Dan Negru a postat astazi niste imagini pe contul sau de Facebook, care au atras multe like-uri si comentarii din partea internautilor. Acesta s-a echipat corespunzator, cu masca, si s-a urcat in avion. Cum s-a urcat Dan Negru in avion Dan Negru nu a precizat insa care este destinatia si nici cu cine a plecat, . continuă pe Playtech

Stirea pe care Dan Negru nu vrea s-o vada niciodata. Ce i-a spus lui Denise Rifai la Kanal D

Aceasta este stirea pe care Dan Negru nu vrea s-o vada niciodata. Dan Negru, cunoscut si ca omul Revelioanelor de la Antena 1, a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai. Ce i-a spus acesteia la Kanal D, cititi in articolul de mai jos. Dan Negru a recunoscut ce stiri despre el ar sterge din .

Studii Dan Negru. Cat de destept este, de fapt, regele Revelioanelor din Romania

Dan Cristian Negru, prezentator TV, poreclit regele Revelioanelor sau regele audientelor, are un CV impresionant. Vedeta Antena 1 a obtinut o nota mare la BAC si a urmat cursurile a doua facultati. Studiile lui Dan Negru. Regele Revelioanelor are un CV impresionant Dan Negru este nascut pe 23 februarie 1971, in Timisoara. A studiat la .

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu .

Interviul cu Dan Negru de la Kanal D. Ce rapunsuri ciudate a dat prezentatorul! VIDEO

Seara trecuta, Dan Negru a fost invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai de la Kanal D. Interviul a fost unul savuros. Dan Negru a intrat in joc, reusind sa dezvaluie insa doar ce a vrut. Iata ce rapunsuri ciudate a dat prezentatorul!.

Dan Negru, despre consecintele implicarii politice a lui Stanoevici: Bogdan, ala pe care-l stiu eu, a disparut in uitarea politica

Prezentatorul TV Dan Negru isi exprima parerea cu privire la alegerea actorului Bogdan Stanoevici de a intra in politica, criticandu-i pe cei care-i rezuma activitatea acestuia doar la pariurile sale politice.

EXCLUSIV Dan Negru: Politicienii romani sunt mult mai tantalai decat actorii

Timisoreanul Dan Negru, prezentatorul emisiunii Revelionul Starurilor 2021, poreclit Regele Audientelor, a fost lider de piata in Romania, dar s-a clasat si pe locul doi in topul audientelor in Europa, fiind depasit doar de BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )