Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Negru da cu statul roman de pamant din cauza medicilor: Statul finanteaza telenovele

Playtech Playtech,
Dan Negru da cu statul roman de pamant din cauza medicilor: Statul finanteaza telenovele

Dan Negru, comentarii aspre la adresa statului roman. Ce spune prezentatorul si de ce vine acum cu critici acide? Totul din cauza medicilor de la noi. Dan Negru, critici aspre catre statul roman din cauza medicilor Celebru pentru longevitatea sa, dar si pentru transparenta cu care isi expune gandurile in online pentru fanii lui, Negru . continuă pe Playtech

DIN CAUZA SECETEI Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an

Productiile de porumb si floarea soarelui vor scadea la jumatate in acest an, fata de anii precedenti, din cauza secetei prelungite, care va continua sa produca efecte devastatoare si asupra productiilor viitoare nu numai in zona vegetala ci si in zootehnie, sustin asociatiile fermierilor.

Praga: Proteste violente din cauza noilor restrictii. Jandarmii au intervenit in forta

Proteste violente au avut loc in Praga din cauza masurilor de restrictive impuse de Guvern, potrivit ProTv. Protestarii sunt nemultumiti de inchiderea restaurantelor, pub-urilor si de interzicerea.

Productiile agricole vor fi la jumatate din cauza secetei

Mai multe recolte agricole vor scadea la jumatate in anul 2020 fata de anii precedenti, din cauza se.

Transalpina, inchisa intre Ranca si Obarsia Lotrului, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIRS) a anuntat in cursul zilei de duminica faptul ca circulatia pe Transalpina se inchide pentru toate categoriile de autovehicule din cauza.

Portugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19. Amenzile pentru cei care incalca regulile ajung la 10.000 de euro (VIDEO)

Porotugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19! Prim-ministrul portughez, Antonio Costa, a anuntat ca evolutia pandemiei este foarte grava in tara sa. Oficialul de la Lisabona a declarat c.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

O romanca a fost data jos dintr-un avion din cauza ca purta o bandana din bumbac in locul mastii de protectie

O femeie de origine romana a fost data jos dintr-un avion al companiei Lufthansa dupa ce a refuzat sa-si schimbe bandana din bumbac, pe care o purta ca masura de protectie impotriva noilui coronavirus de tip SA.

EXCLUSIV Constructia noului pod suspendat peste Dunare la Braila, in impas. Relocarea utilitatilor, blocata de un om de afaceri: Nu ne-au dat niciun ban. Din cauza asta societatea mea a intrat in insolventa

Constructia noului pod suspendat peste Dunare la Braila a ajuns in impas dupa ce relocarea utilitatilor din zona a fost blocata, luni dimineata, de omul de afaceri Gheorghe Caruz, fost presedinte al.

Peste 170 de imobile din Bucuresti, fara apa calda din cauza avariilor

Peste 170 de imobile din Bucuresti nu au apa calda luni din cauza avariilor. Mai exact, un numar total de 176 de imobile din Capitala au fost afectate luni de avarii la reteaua de termoficare, potrivit datelor de.

Guvernul Johnson sustine ca negocierile post-Brexit au luat sfarsit din cauza UE Macron reaminteste Marii Britanii ca decizia de a iesi din UE ii apartine

Negocierile Marii Britanii cu Uniunea Europeana privind viitoarele relatii bilaterale au luat sfarsit, a anuntat vineri Guvernul Boris Johnson, atribuind vina Bruxellesului. in schimb, presedintele francez Emmanuel Macron a afirmat, la finalul summitului UE, vineri, ca negocierile cu Marea Britanie stagneaza din multe puncte de vedere, reamintind ca Brexitul este alegerea suverana a poporului britanic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )