Libnet.ro
UNICEF

14:46

Fanii lui Rangers ii iau apararea lui Ianis Hagi. Cum au reactionat dupa decizia lui Gerrard

Playtech Playtech,
Fanii lui Rangers ii iau apararea lui Ianis Hagi. Cum au reactionat dupa decizia lui Gerrard

Glasgow Rangers a obtinut o victorie foarte importanta in fata rivalei, in Old Firm Derby, scor 2-0. Fundasul central Goldson a fost eroul echipei lui Steven Gerrard, cu o dubla in fata rivalei. Dar Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in cel mai important meci al sezonului pentru echipa sa. O decizie . continuă pe Playtech

Care este situatia lui Ianis Hagi la Rangers. Gerrard a explicat ce se intampla

Glasgow Rangers a obtinut o victorie foarte importanta in fata rivalei Celtic, in Old Firm Derby, scor 2-0. Fundasul central Goldson a marcat o dubla in fata rivalei, iar Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve. Steven Gerrard l-a ales pe Brandon Barker in detrimentul atacantului roman, desi fanii lui Rangers nu au .

VIDEO Rangers, victorie mare pe terenul rivalei Celtic (2-0) - Continua perioada mai putin buna a lui Ianis Hagi

Dubla lui Connor Goldson a stabilit invingatoarea derbiului Scotiei dintre Celtic si Rangers, oaspetii impunandu-se cu 2-0. Pentru Ianis Hagi perioada mai putin fasta de la nationala Romaniei s-a vazut si la formatia de club: Steven Gerrard nu l-a folosit deloc pe internationalul roman.

Ianis Hagi, rezerva la primul lui derby Old Firm. O premiera negativa pentru jucatorul nostru

Internationalul Ianis Hagi n-a prins niciun minut, sambata, in primul derby al sezonului in Scotia, celebrul Old Firm dintre Rangers si Celtic.

Dezastru pentru Ianis Hagi: zero barat pe linie. Cum isi pierde Micul Print din valoare

Mostenitorul regelui fotbalului romanesc a cam dat-o in bara. Fanii lui Ianis Hagi sunt dezamagiti de celebrul fotbalist. Acesta reuseste sa impresioneze din ce in ce mai putin, iar suporterii spera ca totul sa fie doar o perioada proasta pentru tanar. Ianis Hagi, taxat de fani in urma evolutiei din ultima perioada Emotii mari pentru .

Ianis Hagi a primit lovitura de gratie din partea lui Steven Gerrard. Decizia surpriza a antrenorului

Surpriza uriasa a lui Steven Gerrard pentru marele meci cu Celtic Glasgow, in deplasare, programat de la ora 14:30. Antrenorul englez a decis sa il lase pe banca pe Ianis Hagi, in ciuda faptului ca era intr-o forma buna la echipa de club. in ultimele meciuri, internationalul roman a reusit nu mai putin de cinci .

Ianis Hagi, umilit de mari jucatori de fotbal romani: Nu joci nimic si mai si vorbesti, eu cred ca devii penibil

La finalul meciului cu Norvegia, scor 0-4, Ianis Hagi a avut o reactie foarte vehementa la adresa lui Mirel Radoi. Tanarul atacant a taxat tactica aleasa si practic a dat vina pe selectioner pentru esecul drastic din Liga Natiunilor. Doar ca iesirea sa nu a fost deloc apreciata de oamenii importanti din fotbalul romanesc. Mai .

Ianis Hagi in fata duelului cu Celtic. De ce e important primul derby al sezonului din Scotia

Dupa cele trei meciuri jucate la echipa nationala a Romaniei, toate pierdute, Ianis Hagi revine la echipa de club pentru cel mai asteptat duel al sezonului, partida cu marea rivala Celtic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )