Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Playtech Playtech,
Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa . continuă pe Playtech

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Se deschide festivalul culinar Casa Tudorii. Preparate traditionale, gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan

Preparate traditionale gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan vor face deliciul publicului la festivalul culinar organizat la situl arheologic de langa Giurgeni. Festivalul se deschide duminica, 13 octombrie.

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani.

Raport OLAF: Romania, cele mai multe fraude cu fonduri europene in domeniul agriculturii, in 2018. Este pe primul loc la capitolul documente false

Romania a semnalat, la nivelul Uniunii Europene, cele mai multe fraude cu fonduri comunitare in perioada 2014-2018 si ocupa locul doi, dupa Polonia, dupa criteriul valorii fraudelor raportate, arata un document de lucru al Oficiului UE Anti-Frauda OLAF). Doar anul trecut, Romania a raportat cele mai multe fraude in domeniul agriculturii, alaturi de Italia, iar Bucurestiul este pe primul loc la capitolul documente falsificate.

Chisinaul va ajunge sub influenta Rusiei? Sondaj: Socialistul Ion Ceban are cele mai mari sanse de victorie in alegerile din Capitala

Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova a prezentat un nou sondaj de opinie vineri, 11 octombrie, care arata ca Ion Ceban, candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar de Chisinau, formatiune prorusa condusa de Igor Dodon si Zinaida Greceanii, are cele mai mari sanse sa obtina victoria in scrutinul din Capitala.

TOP 10: cele mai bune tari in care sa te angajezi si sa traiesti in anul 2019

Pentru cei care se gandesc la un job in strainatate, comunitatea pentru expati Internations realizeaza anual un studiu cu cele mai bune tari. Iata care sunt statele in care merita sa te relochezi in acest an.

Mihai Fifor: PSD merge in opozitie. Se incheie una dintre cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie Senatorul sustine ca vine tavalugul austeritatii

Mihai Fifor sustine ca, odata cu trimiterea PSD in opozitie, se incheie una din cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie. Secretarul general al PSD a facut aceasta afirmatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )