Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lidia Buble, aparitie incendiara in sala de forta. Cum s-a imbracat: totul a fost transparent

Playtech Playtech,
Lidia Buble, aparitie incendiara in sala de forta. Cum s-a imbracat: totul a fost transparent

Lidia Buble a uitat de tot tanara blondina care abia isi facea curaj sa apara imbracata mai mulat in fata camerelor de luat vederi. Acum si-a asumat in totalitate statutul de persoana publica si de artista si-si surprinde des fanii. Cum si-a facut aparitia la sala? Fanii se mira de indrazneala pe care o capata . continuă pe Playtech

Lidia Buble i-a lasat cu gura cascata pe toti. Aparitie incendiara: iata cum a putut sa se imbrace

Lidia Buble a decis sa-si lase cu gura cascata toti fanii, printr-o noua aparitieexotica pe strazile Capitalei. imbracamintea pe care a purtat-o vedeta este una de-a dreptul incendiara. O sa va lasam pe voi sa apreciati asta. Lidia Buble i-a lasat cu gura cascata pe toti Nu ar fi prima data cand alegerile vestimentare ale .

Prima reactie a lui Razvan Simion dupa imaginile cu Lidia Buble si fotbalistul roman. S-a intamplat in timpul relatiei de 5 ani dintre cei doi

Lidia Buble s-a pozat in tandreturi alaturi de un fotbalist roman in timp ce era intr-o relatie cu matinalul de la Antena. Care a fost reactia fostului iubit dupa ce s-au facut publice imaginile care sugereaza ca artista i-ar fi calcat putin stramb? Razvan Simion, reactie dupa imaginile cu Lidia Buble si un fotbalist roman .

Cum a reactionat Costin Gheorghe dupa ce s-a aflat de amantlacul cu Lidia Buble, cand se iubea cu Razvan Simion

Un nou val de intrebari a inconjurat-o din nou pe Lidia Buble, odata cu aparitia unor imagini in presa in care ea si Costin Gheorghe se imbratisau in masina. Suspect a fost faptul ca episodul sentimental dintre cei doi ar fi avut loc anul trecut, spun sursele CanCan, in perioada cand artista se iubea cu .

Prima reactie dupa imaginile uluitoare cu Lidia Buble si fostul fotbalist. Ce a spus barbatul: e aproape clar ca s-a intamplat ceva

Fostul fotbalist Costin Gheorghe, fratele cantaretei Elena Gheorghe, a facut primele declaratii dupa ce au aparut in presa imagini cu el si Lidia Buble, stand imbratisati, in masina. Episodul sentimental dintre cei doi ar fi avut loc anul trecut, in perioada cand solista era intr-o relatie cu Razvan Simion. Fostul fotbalist, prima reactie dupa imaginile .

Cu cine l-ar fi inselat Lidia Buble pe Razvan Simion. Este fratele unei artiste cunoscute

Povestea de iubire dintre Lidia Buble si Razvan Simion s-a incheiat in vara anului 2020, dupa cinci in care cei doi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul romanesc. Razvan a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )