Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lidia Buble si Razvan Simion, din nou un cuplu? Imaginile momentului cu cei doi

Playtech Playtech,
Lidia Buble si Razvan Simion, din nou un cuplu? Imaginile momentului cu cei doi

Razvan Simion si Lidia Buble au fost vazuti din nou impreuna. Cei doi fosti iubiti s-au afisat in zona Dorobanti, iar fanii lor spera la o impacare. La fel spun si persoanele din jurul lor, ca cei doi urmeaza chiar sa se casatoreasca, insa cu totii asteapta marea impacare, daca aceasta va veni. Lidia Buble . continuă pe Playtech

Cine a ajutat-o pe Lidia Buble sa-si revina dupa despartirea de Razvan Simion

Separarea lui Razvan Simion de Lidia Buble a socat pe toata lumea. Desi zvonurile circulau printre apropiati cu mai bine de o luna inainte ca finalul sa fie expus, anuntul oficial a fost facut chiar de prezentatorul de la Antena 1, in luna iulie, prin intermediul unui mesaj emotionant, postat pe conturile de socializare. Astazi, .

Cum arata Lidia Buble in urma cu sase ani. Era de nerecunoscut la Neatza cu Razvan si Dani

Lidia Buble a avut parte de schimbari uriase de-a lungul anilor de cand se afla in vizorul tuturor. Artista vizioneaza cu drag imaginea cu care a debutat in industria muzicii romanesti. Cum arata fosta iubita a lui Razvan Simion in urma cu sase ani? Cum arata Lidia Buble la inceputul carierei? Lidia Buble a debuta .

Cati bani a facut Lidia Buble in doar o singura luna. E un adevarat record

Lidia Buble nu a avut noroc in dragoste, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine indragita artista, Lidia Buble Art SRL, a inregistrat un profit record in anul 2019. Cati bani a facut Lidia Buble intr-o singura luna. A fost un adevarat record Lidia Buble s-a despartit de curand de Razvan Simion, .

Ce note a luat Lidia Buble la BAC. Nota rusinoasa la limba romana

Lidia Buble, proaspat despartita de omul de televiziune Razvan Simion, ascunde un mare secret. Astfel, cea mai indragita artista de la noi a fost la un pas sa pice examenul de Bacalaureat. Ce note a luat Lidia Buble la Bacalaureat. A obtinut o nota rusinoasa la romana Lidia Buble, una dintre cele mai iubite si .

Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit. Ce vrea sa faca impreuna cu acesta

In urma cu o saptamana, Lidia Buble si Razvan Simion s-au reintalnit live dupa despartire, in platoul emisiunii Neatza de la Antena 1. El i-a ramas manager, iar, precum in mesajul care le anunta separarea, cei doi pare ca au ramas foarte buni prieteni si construiesc proiectul muzical inceput. Resentimente nu au ramas, drept dovada .

Lidia Buble, relatie speciala cu parintii. Cum se intelege si ce observatii a primit

Desi au aparut zvonuri ca vedeta s-ar fi impacat cu Razvan Simion, s-a retras la Deva, unde si-a gasit linistea alaturi de famila ei. Este cunoscut acum faptul ca au fost presiuni din partea tatalui mai ales, apropos de relatia cu moderatorul tv, si surse spun ca si acest aspect ar fi dus la despartirea .

Lidia Buble, plina de vanatai pe brate si picioare! Ce s-a intamplat cu vedeta dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble si-a uimit fanii cand a postat pe o retea sociala cateva imagini in care vanataile sunt cele care ies in evidenta. Si nu sunt deloc putine la numar. Artista a aratat ca are urme atat pe maini, cat si pe picioare.

Suma RECORD pe care Lidia Buble a castigat-o doar intr-o singura luna!

Nu a avut noroc in dragoste, alaturi de Razvan Simion, dar are noroc in afaceri. Firma pe care o detine artista Lidia Buble a inregistrat un profit record, scrie Impact. Cati bani a facut Lidia.

Lidia Buble, gest superb in Bucuresti. A fost oprita pe strada si i-a uimit pe toti

La prima vedere, cand ne gandim la vedete, fie autohtone, fie internationale, traim cu impresia ca sunt intangibili si ca nu-i intereseaza ce se intampla in jurul lor, si ca, de multe ori, fac anumite gesturi doar pentru imagine. Lidia Buble, gest superb in Bucuresti Lidia Buble, una din vedetele pe val din muzica romaneasca, .

Andreea Balan este din nou alaturi de Tiberiu Argint. Gata, imaginile sunt evidente

Dupa ce a fost surprinsa de fotoreporteri alaturi de Tiberiu Argint in Vama Veche, apoi s-a fotografiata in casa acestuia, Andreea Balan a lasat din nou urme pe Internet, care o arata din nou in bratele noului partener. Andreea Balan, din nou alaturi de Tiberiu Argint. Si-au facut bagajele si au plecat in vacanta Pana .

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )