Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mirela Vaida a facut marele anunt, chiar azi. Fanii ei i-au dat like instant

Playtech Playtech,
Mirela Vaida a facut marele anunt, chiar azi. Fanii ei i-au dat like instant

E o foarte speciala pentru Mirela Vaida. Un eveniment important a avuzt loc azi in viata prezentatoarei emisiunii Acces Direct, care a impartasit imaginile cu fanii de pe retelele de socializare. Mirela Vaida a facut marele anunt, chiar azi Mirela Vaida nu este doar prezentatoare de televiziune, dar si o mare artista. Astfel ca de . continuă pe Playtech

E insarcinata! Fosta concurenta Puterea Dragostei a facut marele anunt

Fericire mare in familia Puterea Dragostei. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale de pe Kanal D este insarcinata. Nici nu a facut bine marele anunt, caci toata lumea se intreaba cine este viitorul tatic. Concurenta Puterea Dragostei, insarcinata pentru prima oara Motiv de sarbatoare printre fanii Puterea Dragostei. O fosta concurenta a facut marele anunt: .

Surpriza: cine este Burlacul 2021. Antena 1 a facut anuntul oficial chiar azi

Emisiunea Burlacul este extrem de asteptata de fanii fostelor sezoane. Desi a luat o buna pauza de pe TV, formatul revine cu forte proaspete si cu un nou personaj care vrea sa plece la bratul viitoarei sotii de la show-ul matrimonial. Cine este Burlacul anului 2021? Burlacul 2021: Cine este barbatul venit sa-si intalneasca jumatatea? .

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

De ce a renuntat Mirela Vaida la Vulpita si Viorel. Prezentatoarea de la Acces Direct a rabufnit

In urma cu aproape un an, sotii Stegaru din Blagesti, judetul Vaslui, deveneau vedete nationale. Timp de mai bine de sase luni, acestia au tinut telespectatorii Antenei 1 cu sufletul la gura cu noutatile din viata lor. in luna iulie, insa, au fost trimisi acasa, spre surprinderea tuturor. Abia acum s-a aflat de ce a .

Animale moarte, cu gripa aviara. Ce s-a intamplat chiar azi la Constanta

Caz controversat la Constanta, dupa ce in Portul orasului de la mare au fost gasite doua animale decedate. Specialistii au indicat cauza mortii gripa aviara. Ce a transmis Directia Sanitara Veterinara pentru Siguranta Alimentelor in urma celor semnalate? Constanta: Doua animale au fost gasite moarte in port. Cauza gripa aviara Gripa aviara a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )