Libnet.ro
UNICEF

13:45

Oana Roman si-a uimit fanii. Ce vedeta ii da like-uri de zor, dupa despartirea de Marius Elisei

Playtech Playtech,
Oana Roman si-a uimit fanii. Ce vedeta ii da like-uri de zor, dupa despartirea de Marius Elisei

In ultima vreme viata Oanei Roman nu a fost tocmai roz. Vedeta s-a despartit de Marius Elisei chiar inainte de Sarbatorile de Iarna. in schimb, se pare ca fiica fostului premier are parte de sustinerea celor care o apreciaza. Oana Roman si-a uimit fanii. Ce vedeta ii da like-uri de zor Una dintre aceste persoane . continuă pe Playtech

Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman. Gestul care spune multe despre relatia celor doi

Noul an a venit cu momente grele pentru Oana Roman. Desi s-au despartit, cu cateva zile inainte de Craciun, Marius Elisei i-a sarit in ajutor fara sa ezite. Ce a facut Marius Elisei pentru Oana Roman La numai o zi dupa ce fiica sa, Isabela, a avut nevoie de ajutorul medicilor, Oana Roman a trecut .

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei. Ce a patit: A continuat sa faca febra si azi noapte si astazi

Oana Roman are din nou parte de mari emotii. Dincolo de problemele de sanatate ale mamei sale, pentru care-si face griji constant, aceasta a ajuns din nou in spital cu singura sa fiica. Ce a patit Isabela? Oana Roman, din nou in spital cu fiica ei. Ce probleme de sanatate are micuta? Oana Roman nu .

De ce Oana Roman nu are televizor in casa. Cum arata apartamentul vedetei

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi, iar acum o sa apara in fata publicului in noul sau proiect de pe micile ecrane, dar cu toate astea nu are televizor in casa. Cum arata apartamentul vedetei si de ce o lipseste si pe Isabela de un astfel de obiect .

Oana Roman, parasita pentru o alta femeie. Marius Elisei si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de noua sa iubita

Apar noi dezvaluiri despre mariajul plin de probleme al Oanei Roman. Se pare ca Marius Elisei ar fi parasit caminul conjugal chiar inainte de Craciun pentru o alta femeie, potrivit surselor playtech. ro. Cei doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )