Libnet.ro
UNICEF

23:01

Oana Zavoranu da de pamant cu Pepe. Artistul, lovit in cel greu moment din viata sa

Playtech Playtech,
Oana Zavoranu da de pamant cu Pepe. Artistul, lovit in cel greu moment din viata sa

Oana Zavoranu isi intoarce privirea taioasa de la reginele Instagramului spre fostul ei sot. Artistul a primit o lovitura extrem de dura din partea actritei din serialul romanesc Sacrificiul. Oana Zavoranu, lovitura dura pentru Pepe Oana Zavoranu lasa pentru un moment criticile taioase asupra personajelor mondene cu care si-a obisnuit deja fanii si isi intoarce . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, atac si la Delia Matache. Ce a indraznit sa spuna despre ea: Atitudine de cucu

O noua zi, un nou scandal. De data aceasta, spre suprinderea tuturor, Oana Zavoranu o ataca pe Delia Matache. Fanilor nu le-a venit sa creada ce a indraznit sa spuna Querida despre ea. Delia, criticata de Oana Zavoranu Daca pana acum s-a luat de influenceritele celebre din Romania, Oana Zavoranu trece la atac si la .

Oana Zavoranu desfiinteaza inca o vedeta TV. Ce porecla rusinoasa i-a pus

Oana Zavoranu taie si spanzura! Celebra actrita nu se opreste din sirul lung de ironii si critici la adresa vedetelor de la noi si pune inca un nume celebru pe lista sa neagra. Despre cine este vorba de data aceasta? Oana Zavoranu are un nou nume pe lista neagra. Ce personaj i-a intrat sub vizor? .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )