Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prima reactie a lui Ianis Hagi dupa meciul modest din prima etapa. Ce i-au transmis fanii

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui Ianis Hagi dupa meciul modest din prima etapa. Ce i-au transmis fanii

Ianis Hagi este deja unul dintre cei mai iubiti jucatori ai lui Glasgow Rangers, iar fanii ii scriu mereu pe retelele de socializare. Romanul a fost titular pentru vicecampioana Scotiei in debutul noului sezon, in deplasarea cu Aberdeen. Totusi, evolutia sa nu a fost chiar pe masura asteptarilor. Ianis a incercat sa se implice in . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, criticat dupa debutul in noul sezon: Cel mai lent fotbalist pe care l-am vazut

Ianis Hagi a fost titular in prima partida a lui Rangers din noul sezon, pe terenul lui Aberdeen, dar i-a dezamagit pe fani. Formatia lui Steven Gerrard a reusit sa se impuna prin golul marcat de Ryan Kent, in minutul 21, din pasa lui Morelos. Hagi jr. a fost cel mai slab jucator al lui .

Ianis Hagi a facut miscarea la care nu se astepta nimeni. Cum il ajuta sotia Regelui sa dea lovitura in afaceri

Ianis Hagi este gata pentru noul sezon din Scotia, iar Glasgow Rangers va juca in weekend pe terenul lui Aberdeen. Internationalul roman i-a cucerit deja pe fani cu evolutiile sale, in special cea din amicalul vedeta cu Lyon. Dupa experientele nefericite de la Fiorentina si Genk, Ianis si-a gasit clubul la care se simte apreciat .

Steven Gerrard, cadou special pentru Ianis Hagi! Ce sansa i-a oferit romanului

Glasgow Rangers incepe astazi noul sezon din Scotia, cu o deplasare foarte complicata, pe terenul lui Aberdeen. Stevan Gerrard a fost foarte multumit de prestatiile lui Ianis Hagi din partidele amicale si ii face un cadou special. Astfel, decarul nationalei Romaniei este titular in importanta partida care va incepe de la ora 14:30. Mai mult, .

Probleme pentru Ianis Hagi! Steven Gerard vrea sa transfere atacanti noi la Rangers! Are 3 tinte

Ianis Hagi i-a impresionat pe fanii lui Glasgow Rangers in partidele amicale, dar Steven Gerard nu este convins inca. Antrenorul englez vrea sa revolutioneze atacul echipei sale si a intrat puternic pe piata transferurilor. Nu mai putin de trei jucatori importanti, toti cu potential de a fi titulari, sunt urmariti de Rangers. Daca mutarile se .

EXCLUSIV OMV Petrom, prima reactie dupa ce a castigat procesul impotriva statului roman: in cazul in care conditiile din Contractul de privatizare sunt indeplinite, compania poate solicita rambursarea costurilor generate de lucrari de decontaminare

OMV Petrom a transmis, la solicitarea B1. RO, o prima reactie dupa ce statul roman a pierdut procesul cu austriecii de la OMV Petrom la Curtea de Arbitraj de la Paris. Statul roman trebuie sa plateasca daune in.

Gabriela Firea, prima reactie dupa alianta PNL-USR-PLUS: Dezgust pentru manipularea pe care o practica

Gabriela Firea a avut prima reactie, printr-o postare pe Facebook, dupa prezentarea candidatilor comuni PNL-USR-PLUS pentru Primaria Capitalei si primariile de sector. Actualul primar general a scris ca daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans.

Viorica de la Clejani, prima reactie dupa ce s-a demonstrat ca Margherita a condus drogata. Mesajul controversat al artistei

Viorica de la Clejani nu s-a mai putut stapani si a avut o reactie violenta dupa scandalul in care a fost implicata fiica sa. Dupa ce jurnalistii au relatat cu lux de amananunte ce s-a intamplat in.

Prima reactie a PSD dupa atacul presedintelui: Iohannis si-a pierdut si controlul ratiunii Este de vina acest guvern incompetent si criminal, care a scapat de sub control pandemia

PSD a reactionat imediat dupa atacul lansat joi de presedintele Klaus Iohannis la adresa acestui partid, pe care l-a facut responsabil de cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19. Iohannis si-a pierdut si controlul ratiunii. Acest guvern incompetent si criminal e de vina pentru ca a scapat de sub control pandemia, a acuzat purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )