Libnet.ro
UNICEF

13:45

Schimbare in serialul Vlad de la PRO TV. Se intampla chiar in seara asta

Playtech Playtech,
Schimbare in serialul Vlad de la PRO TV. Se intampla chiar in seara asta

Anunt important pentru fani. O schimbare de zile mari are loc in aceasta seara in serialul Vlad de pe Pro TV. Ce surpriza le-au pregatit producatorii telespectatorilor fideli?! Noutati in serialul Vlad de la Pro TV Fanii serialului Vlad au parte de o mare surpriza in episodul care se va difuza chiar in aceasta seara, . continuă pe Playtech

Reusita superba a lui Ianis Hagi! Ce a facut pe teren, chiar in seara asta VIDEO

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni oameni ai lui Glasgow Rangers in partida de pe propriul teren, cu Livingston. Romanul a reusit a sasea pasa decisiva in campionat si isi consolideaza pozitia de cel mai bun pasator din Scotia. Ianis a gestionat excelent un contraatac al echipei sale. A reusit un dribling, iar .

Scene pasionale la PRO TV. Doua vedete feminine din serialul Vlad, atingeri fierbinti

Pentru fanii telespectatori ai serialului Vlad, noul sezon a scos la vieala mai multe schimbari si aparitia unor personaje noi. in cel mai recent episod, ce va fi difuzat in aceasta seara, veti descoperi o noua fateta a doua personaje. Carla si Ivana, scene tensionate si fierbinti in aceasta seara, la PRO TV, serialul Vlad .

Vestea asteptata de toata lumea. Se intampla chiar acum cu vaccinul pentru noul virus

In aceasta dimineata presa britanica anunta ca va incepe livrarea de vaccin impotriva noului virus la spitalele britanice. Livrarea va incepe de saptamana viitoare. Livrarea de vaccin impotriva noului virus ar incepe 2 noiembrie Livrarea de vaccin, numit Oxford AstraZeneca, la spitalele din Londra va fi incepand cu 2 noiembrie, a fost raportat, dar Matt .

O companie gigant pleaca din Romania. Ce se intampla chiar acum

Intr-un comunicat dat astazi gigantul 268;EZ anunta vanzarea activelor sale din Romania, in infrastructura, catre cei de la Macquarie. Gigantul ceh a ajuns la un acord de vanzare catre fonduri administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. 268;EZ iese din afacerile cu energie elctrica din Romania Conform documentului, activele cuprind sapte companii, inclusiv retele de .

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )