Libnet.ro
UNICEF

00:06

Simona Hapciuc si-a spart capul la Survivor. Imaginile in care este plina de sange au fost cenzurate

Playtech Playtech,
Simona Hapciuc si-a spart capul la Survivor. Imaginile in care este plina de sange au fost cenzurate

Desi se credea ca Simona Hapciuc va fi una din personajele linistite ale acestui sezon, controversa o inconjoara pe tanara mamica. Aceasta si-a spart capul in timpul probelor, iar scandalurile in care este implicata nu continua sa dispara. Accidentare Survivor 2021: Simona Hapciuc si-a spart capul Fanii Survivor Romania nu au crezut ca Simona Hapciuc . continuă pe Playtech

Jador, reactie grosolana la Survivor catre Simona Hapciuc. Blonda n-a mai rezistat: Vreau sa plec acasa

Survivor Romania 2021 nici nu a inceput bine ca discutiile au luat navala cele doua echipe care doresc sa dea tot ce au mai bun. Din pacate, chiar Jador e unul din concurentii care si-a terorizat colegii. Ce s-a intamplat in editia recenta si ce au spus unii coechipieri pe la spatele manelistului? Survivor Romania .

Simona Hapciuc de la Survivor, momente infioratoare cu tatal copilului sau. Ce a patit vedeta de la Kanal D

Simona Hapciuc a spus in prezentarea sa ca a venit la Suvivor Romania pentru a-i demonstra copilului ei ce inseamna sa fii puternic, mentionand ca este mama singura. in spatele acestor declaratii sta o poveste dramatica. Faimoasa a fost pusa de iubit sa aleaga intre micut si el. Fie avortez, fie pleaca. Povestea dramatica a .

Ce probleme intime au Simona Hapciuc si Roxana Nemes la Survivor 2021. Prin ce trec in jungla africana

Survivor Romania este o competitie care forteaza toate limitele si-si provoaca participantii la maximum. Razboinici si faimosi, toti au intrat in lupta din Republica Dominicana, fiecare cu ganduri diferite, dar toti ravnind la marele premiu, insotit de trofeul sau grandios, dar si se onoarea de a se numi supravietuitor. insa conditiile de trai din tara .

Ce face fata lui Gabriel Cotabita, in timp ce artistul este in spital. Imaginile care spun totul despre relatia lor

Una din fiicele lui Gabriel Cotabita a fost surprinsa in toiul noptii. in timpul acesta, tatal sau se afla pe patul de spital. Iata imaginile care spun totul despre relatia dintre cei doi. Gabriel Cotabita, din nou in spital. Ce face fata lui Gabriel Cotabita in timpul acesta? Gabriel Cotabita are din nou probleme de .

Chuck Norris, in asediul de la Capitoliu? Imaginile care au devenit virale. Reactia actorului

Cui nu i-ar place sa fie vedeta, ar avea clar anumite avantaje. Dar, cum ar fi sa fi Chuck Norris si sa te trezesti acuzat ca ai participat la revoltele din 6 ianuarie? in spatiul public au circulat, imediat dupa tragicele evenimente de la Capitoliu, poze cu un personaj. Unii internauti imediat l-ar fi recunoscut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )