Libnet.ro
UNICEF

14:15

Survivor Romania 2021. A parasit competitia si colegii ei se bucura: Era un pericol pentru noi

Playtech Playtech,
Survivor Romania 2021. A parasit competitia si colegii ei se bucura: Era un pericol pentru noi

Survivor Romania 2021. Vesti proaste pentru fanii unei concurentte care facea parte din echipa Razboinicilor. A fost nevoita sa paraseasca emisiunea dupa ce a fost protagonista unui episod violent. Survivor Romania 2021 Georgiana Lupu, eliminata Vesti proaste pentru sportiva in varsta de 24 de ani. Dupa un episod negativ intamplat joi seara, aceasta a . continuă pe Playtech

Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 e leit tatalui sau

Toata lumea il cunoaste si apreciaza pe Jador, care acum este concurentul Faimosilor de la Survivor Romania 2021. Dupa ce si-a vazut fiul la televizor in competitie tatal artistului a facut declaratii emotionante despre cantaret. Cum arata parintii lui Jador. Concurentul Survivor Romania 2021 De fiecare data cand il vad pe micul ecran, parintii artistului .

Survivor Romania 2021. Cine e Lucian Barbu, de fapt. Ce drama a tinut ascunsa

Lucian Barbu, profesor de inot si antrenor personal de fitness, este unul dintre cei 12 razboinici ai show-ului Survivor Romania 2021. Barbatul are o poveste impresionanta de viata: Doctorii i-au spus spus mamei ca voi fi o leguma toata viata. Drama lui Lucian Barbu, concurent la Survivor Romania 2021. Razboinicul are o poveste de viata .

Scandal monstru la Survivor Romania 2021. S-au imbrancit si si-au spus cuvinte grele: Nu spui tu nimic de tata

A fost scandal de neimaginat la Survivor Romania intre Georgiana Lupu si Musty Camara. Astfel ca situatia a scapat de sub control intre cei doi razboinici si au fost un pas de a se lua la bataie. Scandal monstru la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor, spiritele s-au incins, iar un scandal monstru a izbucnit .

Schimbare majora la Survivor Romania 2021. Kanal D a facut deja anuntul

Schimbare uriasa la Survivor Romania 2021! Fanii show-ului sportiv au parte de un anunt care le da agenda peste cap. Ce se intampla cu cea mai aspra provocare de la noi? Kanal D a facut anuntul oficial. Suviror Romania 2021: Schimbare uriasa in cadrul show-ului sportiv. Anuntul Kanal D Kanal D a anuntat ca ora .

Survivor Romania 2021. S-a format deja primul cuplu? Ce au facut noaptea, printre copaci

Survivor Romania nici nu a inceput bine ca a si surprins fanii show-ului cu un posibil viitor cuplu. Ce se intampla intr-una dintre tabere si care sunt cei doi vinovati ai primei posibile idile din cadrul reality-ului? Ce au facut sportivii in timpul in care trebuiau sa se odihneasca pentru probe? Survivor Romania 2021. Se .

Vedeta de la Survivor Romania a lesinat dupa proba. Momentul halucinant de la Kanal D

O vedeta extrem de iubita s-a prabusit imediat dupa proba. Competitia devine din ce in ce mai grea, iar conditiile, probele si lipsa unui somn odihnitor se resimt. Cine a lesinat dupa proba de stafeta si cum au reactionat colegii? Survivor Romania 2021: Un concurent de la Faimosi a lesinat dupa proba Survivor Romania e .

Interviu Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania

Din 9 ianuarie, de la ora 20. 00, cel de-al doilea sezon Survivor Romania a debutat la Kanal D. Emi.

Ce se intampla cu taxa auto in Romania 2021. Ministrul mediului a facut anuntul azi

La nivel european exista directive de reducere a nivelului de poluare, mai ales cand vine vorba de autoturisme. Tanczos Barna, ministrul mediului, anunta demararea unor discutii privind introducerea unei noi taxe auto. Noua taxa, mai spune ministrul, are menirea de a ajuta la scaderea nivelului de poluare, la nivel national. Tanczos Barna, ministrul mediului, propune .

Jador, reactie grosolana la Survivor catre Simona Hapciuc. Blonda n-a mai rezistat: Vreau sa plec acasa

Survivor Romania 2021 nici nu a inceput bine ca discutiile au luat navala cele doua echipe care doresc sa dea tot ce au mai bun. Din pacate, chiar Jador e unul din concurentii care si-a terorizat colegii. Ce s-a intamplat in editia recenta si ce au spus unii coechipieri pe la spatele manelistului? Survivor Romania .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )