Libnet.ro
UNICEF

13:00

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Playtech Playtech,
Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de . continuă pe Playtech

Cele mai populare filme cu Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggera implinit astazi 73 de ani. Cariera de culturist, de actor si de politician il fac drept una dintre cele mai marcante figuri din istorie. in toate domeniile, americanul a jucat la cel.

Top 10 cele mai bune filme de Christopher Nolan

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buniregizori de la Hollywood al zilelor noastre, inarmat cu curajul de a pune in scena chiar si cele mai riscante idei, ceea ce i-a adus o cariera.

Razer Ornata V2: Una dintre cele mai bune tastaturi semi-mecanice pe care le poti avea (TECH REVIEW)

In ultima luna am facut ceva ce nu ma asteptam sa se intample foarte curand: am renuntat aproape in intregime la laptop-ul meu de zi cu zi, desfasurand aproape toate activitatile legate de munca exclusiv pe desktop. Evident, asta inseamna ca am scris enorm, iar pentru asta am folosit o tastatura Razer Ornata V2.

Premiile BAFTA TV. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Glenda Jackson a castigat premiul Bafta TV pentru cea mai buna actrita in Elizabeth Is Missing, primul ei rol in televiziune dupa 27 de ani, anunta BBC.

COVID-19. TOP 5 judete cu cele mai multe infectari confirmate in ultimele 24 de ore

Romania a trecut de 50. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Vineri, 31 iulie, Grupul de Comunicare strategica a raportat 1. 295 de noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe sunt din Bucuresti, lider autoritar.

P Cele mai subtiri laptopuri ASUS proiectate pentru productivitate

ZenBook 13 UX325) 14 UX425): Cele mai subtiri laptopuri de 13,3 si 14 inchi din lume, ce au o gama completa de porturi IO. Cele mai recente modele ZenBook ofera doua dimensiuni de ecran. Pentru cei care calatoresc frecvent exista ultra-usorul ZenBook 13 cu o greutate de 1,07 kg, iar pentru cei care prefera un ecran mai mare, exista ZenBook 14 UX425). Ambele modele sunt proiectate pentru portabilitate fara efort, avand o carcasa integral metalica ce nu este mai groasa de 13,9 mm. ZenBook 13 si 14 sunt, de asemenea, incredibil de eficiente avand o autonomie uimitoare de pana la 22 de ore la o singura incarcare.

Cele mai lungi razboaie din istoria omenirii. Conflictele in care au luptat generatii de combatanti chiar si un secol

Istoria omenirii este plina de razboaie. Comunitatile umane au luptat din cele mai vechi timpuri pentru resurse sau suprematie. Unele razboaie au batut insa toate recordurile privind durata. Au fost inclusiv razboaie care au durat peste trei decenii sau chiar peste un secol.

Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish si The Weeknd, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards

Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish si The Weeknd au primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

Elizabeth Taylor, protagonista unui triunghi amoros. I-a luat sotul celei mai bune prietene fara nicio remuscare

A schimbat barbatii la fel de des ca haine, a fost casatorita de 8 ori, a iubit diamantele si a fost printre primele celebritati implicate in lupta SIDA. Ba mai mult, nu era nicio prietena loiala. Elizabeth Taylor si Debbie Reynolds au fost ani la randul confidente. Cu toate astea, in relatia lor a existat o perioada de cativa ani in care nu si-au vorbit deloc. Motivul? Un triunghi amoros scandalos.

CELE MAI TARI BANCURI IT: VirusulTali-ban

Service online Suna un client la Hotline la Microsoft: - Am instalat versiunea beta de Windows XP si de atunci nu mai functioneaza Office 2000! - Si noi am avut aceeasi problema. - Si ce ati facut? - Am mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )