Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vedeta care a facut istorie la Pro TV, condamnata la 2 ani de inchisoare. A recunoscut santajul

Playtech Playtech,
Vedeta care a facut istorie la Pro TV, condamnata la 2 ani de inchisoare. A recunoscut santajul

Veste trista pentru fanii uneia dintre vedetele care au facut istorie la Pro TV. Actorul indragit de o tara intreaga a recunoscut santajul si a fost condamnat la doi ani de inchisoare. Axinte, condamnat la doi ani de inchisoare dupa ce a recunoscut santajul in 2012, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis pe Florin . continuă pe Playtech

Vedeta care a avut primul copil la 12 ani. Tatal ei organiza orgiile numite circ

Regina muzicii soul a cucerit milioane de oameni din intreaga lume cu talentul sau, insa viata personala a fost una dramatica. A avut primul copil la 12 ani, la 19 ani se casatorea si avea sa devina una dintre cele mai mari cantarete din istorie. Aretha Franklin, emblema a muzicii A cucerit 18 premii Grammy, .

Vedeta care a ajuns sa traiasca pe strazi. Nu mai are avere, dinti in gura si fanii abia o recunosc

Loni Willison, fost fotomodel de succes si fosta sotie a actorului Jeremy Jackson din Baywatch, este azi om al strazii. A fost gasita hoinarind, la doi ani de la disparitie, hranindu-se cu ce gaseste prin tomberoane. Dependenta de droguri i-a adus declinul. Fata urata a Hollywoodului. Secrete, droguri, alcool si inchisoare. Vedeta care traieste pe .

Alina Ceusan a ales nasa pentru bebelusul ei. Vedeta care ii va boteza copilul

Alina Ceusan a ales parintii spitiruali pentru fiul sau. Ce cuplu ii va insoti pe proaspetii parinti o viata de acum incolo? O vedeta cunoscuta ii va boteza baietelul. Cuplurile se cunosc de o viata si se inteleg perfect! Ce vedete vor fi nasii baietelului Alinei Ceusan? Alina Ceusan e una din proaspetele mamici din .

Doctorita Carmen Dorobat, condamnata la 3 ani de inchisoare pentru luare de mita Sotul sau, 2 ani si 3 luni de inchisoare

Carmen Dorobat, manager al Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi a fost condamnata luni la 3 ani de inchisoare in dosarul in care era acuzata ca a primit mita de la studenti pentru a-i promova la examene, scrie ziaruldeiasi. ro.

Surse: Carmen Dorobat, condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru mita, ar putea candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi Carmen Dorobat ar putea candida pe listele PSD, pe locul al doilea la Senat, au declarat surse din partid pentru News. ro. Astfel, ea ar fi al patrulea medic care ar candida pe lista formatiunii la parlamentare. Pe 12 iulie 2019 Carmen Dorobat si sotul ei au fost condamnati la inchisoare cu suspendare in dosarul in care erau acuzati ca au primit mita de la 124 de studenti UMF Iasi,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )