Libnet.ro
UNICEF

19:15

Verdict final in privinta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Ce i-a transmis omul de incredere al lui Gerrard

Playtech Playtech,
Verdict final in privinta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Ce i-a transmis omul de incredere al lui Gerrard

Ianis Hagi a avut un start de sezon oscilant la Glasgow Rangers. Dar evolutiile sale au fost din ce in ce mai convingatoare. Fanii sunt deja indragostiti de internationalul roman, care insa a mai primit si critici din partea specialistilor. Iar principalul repros care i se aduce lui Ianis este acela ca pierde posesia in . continuă pe Playtech

VIDEO Kemar Roofe, de la Glasgow Rangers, a marcat un gol fabulos: Reusita anului in fotbal

Glasgow Rangers s-a impus pe terenul celor de la Standard Liege 2-0), intr-un meci in care Ianis Hagi a fost titular. Intrat pe teren in minutul 74, Kemar Roofe a reusit in prelungirile partidei ceea ce ar putea fi golul anului in fotbal.

Ianis Hagi, OUT de la Rangers? Anuntul facut de club il pune in pericol

Ianis Hagi a avut o evolutie modesta in Europa League, in partida pe care Rangers a castigat-o cu Standard, scor 2-0. Asta dupa ce a fost lasat pe banca in Old Firm Derby, pe terenul lui Celtic. Iar la echipa nationala a avut prestatii dezamagitoare, dar si un conflict neasteptat cu selectionerul Mirel Radoi. Toate .

Ce a anuntat presa din Scotia despre Ianis Hagi. Steven Gerrard, obligat sa isi schimbe planurile cu romanul

Ianis Hagi a reusit a opta pasa decisiva in acest sezon pentru Glasgow Rangers in toate competitiile. A semnat un assist la reusita din care Aribo a deschis scorul in meciul cu Livingston, terminat 2-0. Iar romanul este lider in campionatul Scotiei la capitolul pase de gol, cu nu mai putin de 6. Alte doua .

Reusita superba a lui Ianis Hagi! Ce a facut pe teren, chiar in seara asta VIDEO

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni oameni ai lui Glasgow Rangers in partida de pe propriul teren, cu Livingston. Romanul a reusit a sasea pasa decisiva in campionat si isi consolideaza pozitia de cel mai bun pasator din Scotia. Ianis a gestionat excelent un contraatac al echipei sale. A reusit un dribling, iar .

Ianis Hagi, pasa de gol in meciul cu Livingston

Glasgow Rangers s-a desprins la sase puncte in fruntea clasamentului din Scotia dupa 2-0 cu Livingston, meci in care internationalul Ianis Hagi a oferit o pasa decisiva.

DigiSport: Inima lui Rangers! Ce scrie presa din Scotia dupa ultima prestatie a lui Ianis Hagi si ce nota i-a dat BBC romanului

Ianis Hagi 22 de ani) a fost titular in victoria lui Rangers, 2-0 cu Livingston, si a reusit o pasa de gol la reusita lui Joe Aribo, din minutul noua al partidei.

Ianis Hagi, sub presiune si la Rangers: Concluzie dura din partea presei din Scotia

Mijlocasul care tocmai a implinit 22 de ani a fost aspru criticat pentru prestatiile sale la ultimele trei meciuri ale nationalei. Din pacate pentru el, nici la echipa de club nu s-a descurcat mai bine, la ultima aparitie.

Ianis Hagi, lovit fara mila! Cine a indraznit sa il critice aspru: Nu a reusit nici macar un dribling

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in Belgia, cu Standard, scor 2-0. S-a zbatut mult in ofenvisva, dar realizarile au lipsit. A fost inlocuit in minutul 67, de Aribo, la scorul de 1-0. Iar jurnalistii de la The Boot Room l-au criticat aspru pentru ineficienta din .

Ianis Hagi, dezamagire pe teren la meciul de aseara. Ce s-a intamplat chiar inainte de bataie

Succesul cu Standard 2-0) a avut de toate. Lupte aprige pentru minge, emotii, un gol fenomenal de la centrul terenului si cadou neasteptat pentru Ianis; totul incununat cu o bataie generala, pe gazonul din Liege. Ianis, departe in meciul cu Standard. Ce s-a intamplat inainte de bataie La a 22-a aniversare, Ianis Hagi a publicat .

Ianis Hagi, criticat aspru in presa din Scotia. De ce considera jurnalistii ca romanul nu justifica salariul primit

Comparat de tatal sau cu Zinedine ZIdane, Ianis Hagi nu se ridica insa si la inaltimea pretentiilor jurnalistilor britanici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )