Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Playtech Playtech,
Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan . continuă pe Playtech

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente. Vedeta a crezut ca poate sa pozeze incitant daca a slabit, insa fanii nu au apreciat momentul. Oana Roman, aparitie de infarct intr-un body incitant. Fanii au inebunit de nervi cand au vazut-o Oana Roman a fost atacata de proprii sai .

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

La Romania TV, celebrul artist a facut noi dezvaluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritatile care sustin ca au fost bagatelizate masurile impotriva coronavirusului. Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor La emisiunea Punctul Culminant, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, .

Scotia intra din nou in izolare

Scotia intra din nou, luni, in carantina la nivel national, iar restrictiile urmeaza sa ramana in vigoare pana in primavara, potrivit The Times, relateaza Reuters si News. ro.

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Coronavirus: Tokyo cere guvernului japonez sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitala nipona a inregistrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

Tokyo ii cere guvernului sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitata Japoniei a inregisrrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )