Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata: imi pare rau ca nu a fost mai devreme

Playtech Playtech,
Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata: imi pare rau ca nu a fost mai devreme

Anda Adam le-a spus fanilor de pe Instagram daca are regrete in ce priveste interventiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, iar raspunsul vedetei i-a luat prin surprindere pe acestia. Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o cariera . continuă pe Playtech

Adevarul despre imbolnavirea cu virusul covid-19. Descoperirea uimitoare a specialistilor: ce se intampla dupa 6 luni

A iesit la suprafata adevarul despre imbolnavirea cu virusul covid-19. Descoperirea uimitoare a specialistilor. Ce se intampla dupa 6 luni de la vindecare, cititi in articolul de mai jos. Lumea medicala este in stare de soc. Ce se intampla cu multi pacienti la sase luni dupa ce s-au vindecat de coronavirus S-a aflat adevarul despre .

Adevarul despre nasul lui Dorian Popa s-a aflat. Artistul, luat la injuraturi de fani

Dorian Popa este unul dintre modelele tinerilor din Romania. Pentru a ajunge la acest nivel, artistul a tinut mult ca imaginea sa sa fie impecabila, iar pentru aceasta a recurs si la trucuri chirurgicale. Totulpana la nas. Daca in trecut marturisea ca are multe imperfectiuni, dar cea mai vizibila este nasul, tot atunci completa ca .

Adevarul despre Neti Sandu. Vedeta de la Pro TV ataca divele din showbiz

Adevarul despre Neti Sandu. Vedeta de la Pro TV ataca divele din showbiz. Neti Sandu, una dintre cele mai longevive personalitati din media, nu se compara cu divele de la noi. Vedetea sustine ca lumea nu o percepe astfel, intrucat ea are ceva de spus. Neti Sandu a vorbit deschis despre opratiile estetice. Ce se .

Ce se intampla acum la TVR, dupa tot scandalul Revelion 2021. Adevarul despre ce fac angajatii acolo a iesit la iveala

Ce se intampla acum la TVR, dupa tot scandalul Revelion 2021. Adevarul despre ce fac angajatii acolo a iesit la iveala. Ce se intampla, de fapt, la TVR, cititi in articolul de mai jos. Angajatii TVR au facut anuntul. Ce se intampla dupa Revelionul lui Garcea S-a aflat ce se intampla, de fapt, la TVR .

Medicul Virgil Musta, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cine nu ar trebui sa il faca, de fapt

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a vorbit pentru prima data despre categoria persoanelor care ar trebui sa se informeze inainte de a face vaccinul anti-Covid-19. Specialistul considera ca decizia vaccinarii este individuala si nimeni nu trebuie sa fie obligat sa-l faca. Regula numarul 1, increderea in .

Adevarul despre vaccinul anti-covid. Un medic roman explica de ce il facem, de fapt: Nu opreste infectia

Un medic roman a venit cu detalii despre vaccinul anti-COVID-19. Specialistul a incercat sa clarifice semnele de intrebare ale multor dintre romani. De ce il facem, de fapt?Acesta a marturisit ca serul nu opreste infectia. Explicatiile unui medic roman despre vaccinul anti-COVID-19 Unul din medicii romani cei mai celebri a venit sa clarifice orice semn .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )