Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonia, momente nemaivazute. Cum a ajuns pe perfuzii, chiar azi

Playtech Playtech,
Antonia, momente nemaivazute. Cum a ajuns pe perfuzii, chiar azi

Antonia le-a dat motive de ingrijorare fanilor, dupa ce le-a aratat ca a ajuns pe perfuzii. Ce s-a intamplat cu iubita lui Alex Velea. Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania a trecut prin momente mai putin placute. Antonia, momente nemaivazute inca de cand s-a trezit, artista a facut mai multe InstaStory-uri, inclusiv . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Banii s-au virat chiar azi. Anuntul pentru milioane de pensionari la inceput de an

La finele anului 2020, dupa investirea noului Guvern, exista posibilitatea incapacitatii de plata a pensiilor. Situatia de fapt a facut ca pensionarii sa nu aiba garantia primirii pensiilor la inceput de an. Astazi, Raluca Turcan a anuntat ca romanii isi vor primii la timp pensia in aceasta luna. Raluca Turcan anunta plata pensiilor Lipsa unei .

Horoscop 3 ianuarie 2020. Probleme mari in relatie pentru o zodie, chiar azi

Horoscop 3 ianuarie 2020. Din pacate, ziua de duminica vine cu tensiuni in relatia de cuplu pentru o zodie. Numerele norocoase de azi sunt 1, 3, 24 si 45. Culorile care va vor face ziua mai frumoasa sunt roz, mov si argintiu. Horoscop 3 ianuarie 2020 Berbec Vesti bune pentru aceasta zodie: va avea parte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )