Libnet.ro
UNICEF

11:15

Detaliul observat de fani la Vladuta Lupau. Artista le-a recunoscut tot adevarul

Playtech Playtech,
Detaliul observat de fani la Vladuta Lupau. Artista le-a recunoscut tot adevarul

Ce detaliu au observat fanii celebrei Vladuta Lupau? Interpreta de muzica populara a fost transparenta ca de fiecare data si le-a recunoscut tot adevarul. Despre ce este vorba si care este motivul pentru care solista a ajuns din nou in prim-plan? Vladuta Lupau le-a raspuns sincer fanilor. Ce detaliu au observat internautii? Vladuta Lupau a . continuă pe Playtech

Iulia Albu a dezvaluit secretele Adelinei Pestritu si Biancai Dragusanu. Detaliul observat la vedete

Daca e zi de marti, in emisiunea lui Catalin Maruta vine Iulia Albu pentru celebra sa rubrica, Martea Neagra. Aceasta a comentat pozele de pe Instagram ale mai multor vedete, precum Adelina Pestritu, Bianca Dragusanu, Andreea Raicu, Corina Bud si Crina Abrudan. Toate aceste vedete aveau poze de vacanta in destinatii exotice, acum, la inceput .

Sotia lui Mirel Radoi a atras privirile in public. Detaliul observat la Viviana

Sotia lui Mirel Radoi a preferat mereu discretia, dar iata ca in aceste vremuri tocmai un detaliu a adus-o in vizorul tuturor. Cum a reusit partenera sportivului sa atraga toate privirile in public? Ce a facut blondina? Sotia lui Mirel Radoi, in centrul atentiei. Cum a fost surprinsa Nu e usor sa fii persoana publica, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )