Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a facut Simona Halep in prima zi din 2021. Frumos, simplu si sublim

Playtech Playtech,
Ce a facut Simona Halep in prima zi din 2021. Frumos, simplu si sublim

Cum a intampinat Simona Halep Noul An? Cunoscuta sportiva le-a aratat totul fanilor. Care a fost prima sa postare din anul 2021 si cum i-a surprins pe cei care o urmaresc intens pe retelele de socializare? Simona Halep, prima postare din 2021. Cum a intampinat Noul An? Simona Halep nu este atat de vizibila pe . continuă pe Playtech

FOTO Cum a intampinat Simona Halep noul an

Simona Halep a facut vineri prima postare din 2021, numarul doi din ierarhia WTA intampinand noul an relaxata si cu zambetul pe buze. Castigatoare a doua turnee de Grand Slam in cariera, Simo a declarat in mai multe randuri ca in sezonul care va debuta in cateva zile are drept principal obiectiv o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep, printre cele mai bogate sportive din lume! Ce loc ocupa romanca in topul mondial

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep a strans o avere consdeirabila din sportul in care, la un moment dat, ocupa prima pozitiei in lume.

Business report: Unde se poate calatori in primele zile din 2021. Escrocherie de peste 35.000 de euro cu oferte false de Revelion. Obiceiuri surprinzatoare la trecerea dintre ani. Cele mai asteptate telefoane

Bugetul de stat, primul test pentru Guvernul Citu. Interviu cu Daniel Daianu despre provocarile economice din 2021 * Unde se poate calatori dupa Revelion: Ce tari au granitele deschise pentru romani si catre ce destinatii au agentiile locale de turism pachete si chartere? * Escrocherie de peste 35. 000 de euro. Zeci de romani au fost pacaliti cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion * Trecerea dintre ani, in diferite tari. Obiceiuri surprinzatoare: cocosi, lenjerie intima multicolora, plumb topit, farfurii sparte, fotografii arse, mobilier si electrocasnice aruncate * Cele mai asteptate telefoane si ce tendite vor aparea pe piata in 2021 * Previziunile economistilor pentru 2021. Ce se va intampla cu taxele si ce va domina financiar inceputul de an.

LPF a anuntat programul primelor doua etape din 2021 ale Ligii I

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat programul etapelor a XVI-a si a XVII-a ale Ligii I, primele din 2021.

Ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii din clasamentul americanilor. Americanii au facut topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se regaseste Simona Halep S-a aflat ce avere are Simona Halep. Sportiva noastra este mai bogata decat multe alte mari sportive ale lumii. Simona Halep .

Simona Halep, performanta fabuloasa la final de an. Este singura care a reusit

Indragita sportiva romanca incheie anul 2020 la inaltime. Simona Halep a obtinut o noua performanta extraordinara, fiind jucatoarea din tenisul feminin cu cel mai bun procentaj al seturilor castigate in acest an. Simona Halep, performanta fabuloasa la final de an Potrivit SpotMedia. ro, Simona Halep are 44 de seturi castigate in 2020 si doar 12 pierdute.

Ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale: Nu sunt in spital VIDEO

Senatoarea AUR a intrat in atentia publicului dupa ce a refuzat sa poarte masca sanitara in Senat. Acum, avocata din Iasi uimeste din nou. Iata ce a facut Diana Sosoaca de Revelion 2021. Imaginile sunt senzationale! Cum si-a petrecut Diana Sosoaca Revelionul Dupa ce a uimit opinia publica cu vehementa sa in ceea ce priveste .

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2021 Banca Nationala a Poloniei ar putea reduce dobanda de referinta

Banca Nationala a Poloniei analizeaza impactul unor posibile reduceri de dobanda care ar putea fi adoptate in primul trimestru din 2021, a anuntat astazi guvernatorul Adam Glapinski.

Banca Nationala a Poloniei ar putea reduce dobanda de referinta in primul trimestru din 2021

Banca Nationala a Poloniei analizeaza impactul unor posibile reduceri de dobanda care ar putea fi adoptate in primul trimestru din 2021, a anuntat miercuri guvernatorul Adam Glapinski, transmite Reuters.

Calendarul ATP pentru primele trei luni din 2021. A disparut un mare turneu

ATP a anuntat, marti, o forma revizuita a calendarului competitional pentru primele trei luni din 2021, in urma eforturilor sustinute pentru revenirea tenisului cat mai aproape de normalitate pe fondul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )