Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cat costa meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitatilor

Playtech Playtech,
Cat costa meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitatilor

Mult asteptatul eveniment din familia Becali nici nu putea sa nu fie de mare fita. Fiica finatatorului de la FCSB a ales, alaturi de sotul sau, numai delicatese pentru cei peste 400 de invitati la nunta lor. Ce meniu extravagant au ales mirii si cat a costat? Cat costa meniul de la nunta Teodorei, fiica . continuă pe Playtech

Cat a costat rochia de mireasa a fetei lui Gigi Becali. Teodora a stralucit la bratul sotului

Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a inceput sa arunce cu valuta inca de la momentul in care a furat trupa preferata de muzicanti de la o alta nunta. Cum si familia actualului ginere al finantatorului FCSB este instarita, opulenta a fost la fiecare pas. Cat a costat rochia de mireasa a Teodorei? .

Curs valutar BNR vineri, 11 octombrie: Cat costa euro la casele de schimb

BNR va emite noul curs valutar, vineri, 11 octombrie 2019. in jurul orei 13, costul monedelor lumii va fi afisat atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cotatiile valutelor lumii vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR vineri, 11 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) .

Curs valutar BNR joi, 10 octombrie: Cat costa euro

BNR va emite noul curs valutar, joi, 10 octombrie. in jurul orei 13, costul monedelor lumii va fi afisat atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cotatiile valutelor lumii vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR joi, 10 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va .

Idei de vacanta pentru toamna. Cat costa un sejur in Europa?

Toamna este probabil unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, iar vremea este inca placuta pentru plimbari si excursii. Unde putem merge inainte ca vremea sa fie rece si cat ne va costa?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )