Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat a costat rochia de mireasa a fetei lui Gigi Becali. Teodora a stralucit la bratul sotului

Playtech Playtech,
Cat a costat rochia de mireasa a fetei lui Gigi Becali. Teodora a stralucit la bratul sotului

Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a inceput sa arunce cu valuta inca de la momentul in care a furat trupa preferata de muzicanti de la o alta nunta. Cum si familia actualului ginere al finantatorului FCSB este instarita, opulenta a fost la fiecare pas. Cat a costat rochia de mireasa a Teodorei? . continuă pe Playtech

Cat costa meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitatilor

Mult asteptatul eveniment din familia Becali nici nu putea sa nu fie de mare fita. Fiica finatatorului de la FCSB a ales, alaturi de sotul sau, numai delicatese pentru cei peste 400 de invitati la nunta lor. Ce meniu extravagant au ales mirii si cat a costat? Cat costa meniul de la nunta Teodorei, fiica .

Gigi Becali, gest surprinzator cand si-a vazut fata in rochie de mireasa. Ce a facut in curtea vilei din Pipera

In urma cu putin timp, alaiul de nunta a plecat de la locuinta miresei. Nunta Teodorei abia acum incepe! Ce gest deosebit a facut Gigi Becali atunci cand si-a vazut fiica in rochie de mireasa? Invitatii au dat deja startul distractiei inca din curtea vilei din Pipera a finantatorului FCSB. Ce a facut Gigi Becali .

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Ritualul sacru al machedonilor la nunta. Gigi Becali n-a uitat de el la nunta Teodorei.

Este mare bucurie in familia lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, are nunta, iar la eveniment participa invitati de seama, pentru care au fost pregatite meniuri cu patru feluri de mancare. Becali nu a uitat de traditiile familiei sale si a tinut sa fie respectate obiceiurile machedonilor la nunta. La nunta fiicei lui Gigi Becali .

Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta Theodorei. Ce a observat toata lumea la costumul lui

Distractie si voie buna la nunta Teodorei! Fiica lui Gigi Becali se marita azi, iar socrul mic nu putea sa se lase mai prejos si sa nu isi faca aparitia intr-o vestimentatie aparte. Cum s-a imbracat socrul mic? Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Mare petrecere, mare bairam in familia Becali! .

Fata lui Gigi Becali s-a casatorit. Teodora a avut numai invitati importanti la ceremonie

Fiica lui Gigi Becali s-a casatorit. Cununia civila a avut loc la un hotel de lux, iar invitati au fost numai unul si unul. Printre ei s-au numarat Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali si Gabriela Firea. Patronul FCSB a fost cel care a avut grija ca nunta sa iasa fix cum si-a dorit fiica .

Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formatia de nunta

Nunta in familia Becali. Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitati la Palatul Snagov.

Bataie acasa la Gigi Becali, cu putin timp inainte de nunta Teodorei. Patronul FCSB aproape sa nu mai ajunga la marele eveniment

Mare nunta, mare taraboi! Nunta Teodorei se astepta sa fie un eveniment presarat cu de toate, dar mai putin cu o altercatie in toata regula in care sa joace si socrul mic un rol important. Ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca Gigi sa se bucure de nunta fiicei sale? Bataie acasa la Gigi .

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )