Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Playtech Playtech,
Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Cat costa meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitatilor

Mult asteptatul eveniment din familia Becali nici nu putea sa nu fie de mare fita. Fiica finatatorului de la FCSB a ales, alaturi de sotul sau, numai delicatese pentru cei peste 400 de invitati la nunta lor. Ce meniu extravagant au ales mirii si cat a costat? Cat costa meniul de la nunta Teodorei, fiica .

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Gestul facut de latifundiarul din Pipera

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Cununia religioasa a inceput, urmeaza petrecerea cu peste 700 de invitati

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? .

Valentina Pelinel, gest neasteptat la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cristi Borcea este la pamant (FOTO)

A fost petrecere mare in Capitala, in weekend. Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. La eveniment a fost prezenta si Valentina Pelinel.

Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei calugari de la Manastirea Frasinei

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata religioscu Mihai Theodor Mincu, un tanar afacerist. Latifundiarul din Pipera aorganizat o petrecere.

Gigi Becali a cheltuit jumatate de milion de euro la nunta fiicei sale: Cum le-a impartit bani ospatarilor la finalul petrecerii(VIDEO)

Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii. Teodora, fata lui cea mare, a imbracat rochia de mireasa. Latifundiarul a organizat o petrecere de pomina la Palatul Snagov cu 1000 de invitati. Becali nu s-a uitat.

Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formatia de nunta

Nunta in familia Becali. Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitati la Palatul Snagov.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )