Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine este fotbalistul care aduce linistea la FCSB. Gigi Becali, in culmea bucuriei

Playtech Playtech,
Cine este fotbalistul care aduce linistea la FCSB. Gigi Becali, in culmea bucuriei

Gigi Becali isi freaca mainile de bucurie. Achizitia pe care a facut-o poate aduce linistea la FCSB. Cine este fotbalistul care aduce linistea la FCSB. Gigi Becali, in culmea bucuriei Dupa ce Cristian Balgradean a fost furat de CFR Cluj, ceea ce l-a infuriat la momentul respectiv pe Gigi Becali, finantatorul FCSB s-a gandit sa-si . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, Spartacus idolu fetelor. Cum s-a filmat liderul revolutiei din Rahova

In seara de Paste, in cartierul bucurestean Rahova au avut loc incidente intre organele de politie si o parte a locuitorilor de origine rroma din acest cartier. Se pare ca revolutionarul care a aprins scanteia scandalului a fost Vasile badea, cunoscut in comunitate si ca Spartacus idolu fetelor. Cine este, de fapt, Vasile Badea, zis .

Cine este fratele vitreg al Printilor William si Harry. Cum arata Tom Parker Bowles

Printul Charles si fiii raposatei printese Diana, Printul William si Printul Harry sunt doi dintre cele mai vizibile capete regale de pe planeta, dar au un frate vitreg. Tom Parker-Bowles, este fiul lui Charles si al sotiei sale, Camilla Parker-Bowles, cunoscuta sub numele de Ducesa din Cornwall, si a primului ei sot, Andrew Parker-Bowles. Cine .

Cine este barbatul care sustine ca a fost batut de politistii din Horezu: acuzat de viol, judecat pentru violente VIDEO

Noi amanunte ies la iveala in cazul scandalului de purtare abuziva care are in prim-plan Politia din Horezu, judetul Valcea.

Tanara romanca, aur la Olimpiada Europeana de Matematica: cine este Amina Abu Shanab

La doar 17 ani, o tanara romanca se poate lauda cu medalia de aur la Olimpiada Europeana de Matemtica pentru Fete. Numele ei este Amina Abu Shanab. Eleva din clasa a XI-a a Liceului Teoretic.

Cine sunt romanii care-si spun Suveranii si de ce unii ajung sa fie internati la Psihiatrie

Un barbat surprins de politisti in Bucuresti cu un act nerecunoscut de autoritati a readus in discutie o categorie de romani care-si spun Suverani. Cazul unui barbat din Bucuresti a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )