Libnet.ro
UNICEF

16:45

Decizia pe care au luat-o fiica lui Gigi Becali si sotul ei, dupa nunta. Patronul FCSB va fi foarte dezamagit

Playtech Playtech,
Decizia pe care au luat-o fiica lui Gigi Becali si sotul ei, dupa nunta. Patronul FCSB va fi foarte dezamagit

La doar cateva zile de la nunta anului, Teodora si sotul sau au preferat sa ia cu asalt magazinele de lux din Bucuresti, in loc sa se bucure de clipe de neuitat in luna de miere. De asemenea, lucrul cu care a mai surprins zilele acestea cuplul a fost decizia de moment pe care au . continuă pe Playtech

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma .

Fiica lui Gigi Becali a luat bani pentru o viata intreaga: Ce suma s-a strans la nunta ei

Gigi Becali a cheltuit un milion de euro doar pentru organizarea evenimentului care a avut loc la Palatul Snagov si la care au participat vreo 700 de invitati.

Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii fiicei lui Gigi Becali. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa

Valentina Pelinel s-a numarat printre invitatii de onoare de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. in timp ce muzica machedoneasca rasuna, iar patronul FCSB impartea bani ospatarilor, Pelinel a disparut. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa. Unde a plecat sotia lui Borcea? Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii Teodorei, .

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

inca o nunta in familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB, in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei

Gigi Becali o tine numai intr-o petrecere, caci se anunta inca o nunta. Patronul FCSB este in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei. inca o nunta in familia patronului FCSB, Gigi Becali Teodora, fiica cea mare dintre cele 3 ale lui Gigi Becali, s-a maritat cu alesul ei, tanarul afacerist Mihai .

Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali. Detalii ascunse din trecutul sau au iesit la iveala

Cum si-a facut averea, de fapt, Mihai Theodor Mincu, supranumit Printisorul Dobroestiului, ginerele lui Gigi Becali. Detaliile din trecutul sau au iesit la iveala. Cum si-a facut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali Gigi Becali are acum toate motivele pentru a fi fericit. Sambata, 12 octombrie, Teodora, 24 de ani, fiica cea mare din .

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Gigi Becali a cheltuit jumatate de milion de euro la nunta fiicei sale: Cum le-a impartit bani ospatarilor la finalul petrecerii(VIDEO)

Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii. Teodora, fata lui cea mare, a imbracat rochia de mireasa. Latifundiarul a organizat o petrecere de pomina la Palatul Snagov cu 1000 de invitati. Becali nu s-a uitat.

Valentina Pelinel, gest neasteptat la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cristi Borcea este la pamant (FOTO)

A fost petrecere mare in Capitala, in weekend. Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. La eveniment a fost prezenta si Valentina Pelinel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )