Libnet.ro
UNICEF

00:07

Drama prin care trec cei de la FCSB in aceste zile. Ovidiu Petre a fost operat si se lupta cu boala

Playtech Playtech,
Drama prin care trec cei de la FCSB in aceste zile. Ovidiu Petre a fost operat si se lupta cu boala

Fost jucator al formatiei finantate de Gigi Becali, Ovidiu Petre s-a alaturat in toamna anului trecut staff-ului tehnic al celor de la FCSB, in functia de analist video. insa o problema medicala l-a facut sa se retraga subit, dar fostul international sustine ca a trecut peste ce a fost mai greu, dupa ce s-a operat. continuă pe Playtech

Cine este Anca Streinu-Cercel, mana dreapta a medicului Streinu-Cercel. Sacrificiile pe care le fac cei doi in aceste zile

De trei saptamani romanii au cunoscut teama si au realizat ca timpul se va opri in loc pentru o perioada. in aceste momente, medicii din toate spitalele din Romania lupta aprig cu temutul virus care a luat deja numeroase vieti din toata lumea. Cine este Anca Streinu-Cercel, mana dreapta a cunoscutului medic Streinu-Cercel si care .

Aplicatia prin care romanii pot fi consultati de medic de la distanta. Cum functioneaza?

In ultimul deceniu, pe masura ce internetul a devenit mai rapid, s-a discutat si despre telemedicina. in aceste zile, platforma Doclandia anunta ca o ofera gratuit pentru consultatii.

Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Gigi Becali continua sa surprinda si sa faca gesturi umanitare. Dupa donatia substantiala pentru Spitalul Matei Bals, Gigi Becali a facut un gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale Donatia .

Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile. Atentionare speciala pentru clienti

ING a transmis un mesaj important pentru clientii sai, pentru a nu ramane fara bani pe card in aceste zile. Iata ce atentionare speciala a transmis ING si ce trebuie sa stii. Sfaturile ING pentru a nu ramane fara bani pe card, in aceste zile ING a transmis clientilor bancii urmatorul mesaj: Stim ca in .

Vesti bune pe plan economic. Unde s-au inregistrat cresteri in aceste zile

Aceste zile au adus o crestere mare pe planul economic, ceva ce nu s-a mai intamplat de luni bune. Cu toate ca masurile de prevenire a epidemiei impiedica acesti indici. Vesti bune pe plan economic Potrivit Bursei de la Bucuresti, sedinta de astazi s-a deschis cu cresteri de 1,5-4% pe toti indicii. De astfel, marti .

Mesajul lui Klaus Iohannis catre SRI. Ce se intampla in aceste zile

Aniversarea a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii a fost o ocazie pentru presedintele Klaus Iohannis sa reitereze ideea ca implicarea acestei institutii, in plina criza pandemica, este de un real folos factorilor de decizie. Iohannis catre SRI: Va revin responsabilitati sensibile Presedintele a insistat pe ideea ca, mai ales intr-o .

Ministrul Virgil Popescu a emis ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a emis Ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta CSU). Prin.

Solutia de la Google prin care te tine aproape de arta si pe perioada carantinei

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile de calatorie ale multor persoane. Dar Google vine cu aplicatia prin care vrea sa nu simti distanta fata de lucrarile artistice la care aveai.

PSD a depus un proiect prin care e amanata plata chiriei pentru persoane fizice si firme pe perioada starii de urgenta

Parlamentarii PSD au depus un proiect prin care solicita amanarea platii chiriei pentru persoanele fizice, dar si pentru firme in perioada starii de urgenta.

Turul virtual al Elvetiei - Modul inedit prin care ciclistii trec mai usor peste pandemia de coronavirus

Organizatorii Turului Elvetiei au anuntat, vineri, ca ciclistii profesionisti vor putea lua parte la o competitie virtuala, programata in perioada 22 - 26 aprilie, care va respecta restrictiile globale legate de pandemia Covid-19, informeaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )