Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara. De acum lucrati non-stop

Playtech Playtech,
Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara. De acum lucrati non-stop

Criza sanitara care afecteaza si Romania i-a dat idei finantatorului FCSB. Nu despre cum sa fie gestionat fotbalul romanesc in aceste momente, ci despre cum putem ajuta la rezolvarea problemei de sanatate. Ce a facut acum Gigi Becali in plina criza sanitara poate aduce un plus in lupta cu inamicul nevazut. Ce a facut acum . continuă pe Playtech

Stare de urgenta! Ce se intampla acum cu preturile apartamentelor, in plina criza epidemiologica

Dragos Vilceanu, analist imobiliara a vorbit despre noile modalitati prin care agentii imobiliari pot,totusi, sa-si faca treaba in conditii de protectie, atat pentru ei, cat si pentru potentialii clienti. Din fericire, tehnologia permite sa se organizeze vizionari ale imobilelor prin tururi virtuale. Cei care vor sa cumpere o casa sau un apartament le mai pot .

Gigi Becali: Am vorbit la cea mai mare fabrica din Romania sa nu mai faca camasi, ci masti si halate

In plina criza din cauza coronavirusului, Gigi Becali a facut donatii pentru Institutul Matei Bals din Capitala.

Gigi Becali ajuta Institutul Matei Bals cu medicamente si echipamente

Cunoscut pentru actiunile sale umanitare, Gigi Becali a reactionat si la strigatul de ajutor din partea Institutului de Boli Infectioase Matei Bals in plina criza provocata de coronavirus.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Banca Transilvania a facut acum anuntul oficial! Ce se intampla cu toti clientii care au card de credit

Criza mondiala sanitara a facut ca reprezentantii Bancii Transilvania sa-si anunte toti clientii care detin carduri de credit ca extind perioada de gratie a platii aferente acestora. Banca Transilvania extinde perioada de gratie a platii cardurilor de credit Acestia au comunicat intr-un mesaj transmis clientilor care detin astfel de carduri urmatoarele:Dorim sa te scutim de .

Meteorologii avertizeaza! Valul de aer polar care vine acum spre Europa, efecte ingrijoratoare in plina criza coronavirus

Schimbarile de temperatura se anunta a fi dramatice, iar scaderea mercurului in termometre nu va aduce nimic bun. Din pacate, contextul pandemiei cu coronavirus s-ar putea agrava din cauza valului polar de aer. Zona cea mai afectata de noile conditii meteo este in estul si centrul Europei. Val de aer polar spre Europa! Care sunt .

Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Intreruperea fortata a campionatului ii da mari dureri de cap finantatorului de la FCSB. Gigi Becali nu pare a mai fi dispus sa achite nici macar partial salariile fotbalistilor sai si cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Gigi Becali cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Ce se intmpla cu FCSB in .

Gigi Becali e gata sa le ia din bani jucatorilor sai dupa ce s-a intrerupt campionatul. Cum justifica gestul

COVID-19 isi baga coada si in campionatul intern de fotbal. FRF a anuntat ca intrerupe campionatul, iar, in conditiile astea, Gigi Becali crede ca Guvernul ar trebui sa le plateasca o parte din salarii fotbalistilor, pentru ca acestia nu mai produc nimic pentru cluburi. in Romania n-or sa fie probleme mari Daca nu se va .

Gigi Becali anunta reluarea pregatirilor la FCSB. Cum vor decurge antrenamentele in vreme de coronavirus

La cateva zile dupa ce a declarat incetarea activitatilor din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali anunta revenirea jucatorilor la antrenamente.

Gigi Becali nu se uita la bani in vreme de coronavirus: Ce sa fac cu ei?

Are bubele dar cand vine vorba de sarit in ajutorul semenilor, Gigi Becali e in prima linie.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )