Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia. Nu a negat nimic, a recunoscut tot!

Playtech Playtech,
Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia. Nu a negat nimic, a recunoscut tot!

Dupa ce verii lui, Victor, in varsta de 59 de ani, si Ioan, in varsta de 68 de ani, ambii confirmati cu noul coronavirus, s-au vindecat la clinica lui, patronul FCSB, Gigi Becali, se implica activ in lupta contra virusului. Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia Astfel, Gigi Becali a . continuă pe Playtech

Gigi Becali, salvatorul Romaniei? Am vindecat aproape toata comuna de COVID. Virusul, un fleac!

Gigi Becali nu a ramas indiferent dupa ce pandemia de COVID-19 a declansat o criza uriasa, ba chiar s-a implicat personal. Dupa ce la inceputul pandemiei a vorbit la cea mai mare fabrica de camasi din Romania si le-a zis: Bai, nu mai faceti camasi, faceti masti si halate, ca vi le cumpar eu, astazi .

Gigi Becali vrea sa aduca un tratament impotriva COVID-19: Virusul asta este un fleac, numai ca oamenii nu stiu (VIDEO)

Vaccinul rusesc anti-covid ar putea ajunge in Romania, distribuit de Gigi Becali. Omul de afaceri intentioneaza sa distribuie chiar el in farmacii tratament, fara adaos. Totodata, Gigi Becali a vorbit si.

Gigi Becali: Am vindecat aproape toata comuna de COVID. Virusul, un fleac! Vreau sa aduc medicamente din India si Rusia

Gigi Becali spune ca toti cei din jurul lui au fost infectati cu coronavirus, numai el nu, si el i-a vindecat pe toti, pentru ca a avut medicamente sa le dea.

Gigi Becali, in fata Instantei Supreme. Patronul FCSB doreste reabilitarea dupa executarea pedepsei (VIDEO)

Decizie finala pentru Gigi Becali, care azi afla sentinta finala in dosarul in care cere sa fie reabilitat pentru executarea pedepsei. Reamintim ca in inauarie i-a fost respinsa aceasta cerere, iar astazi se.

Gigi Becali cere demisia de la nationala finului Mirel Radoi si-i face primul 11: Ia o foaie si scrie!

Gigi Becali crede ca Mirel Radoi trebuie sa-si dea demisia de la nationala Romaniei, dupa cele 3 esecuri consecutive. Mirel Radoi nu e potrivit, daca a mancat trei batai. E finul meu si il.

Gigi Becali cere din nou reabilitarea judecatoreasca

Patronul FCSB Gigi Becali cere, din nou, instantei supreme sa il reabiliteze,dupa condamnarea ispasita in 2015, rezultata din trei dosare. Un demers similar al lui Gigi Becali a fost respins la inceputul acestui an, cand a cererea lui de reabilitare a ajuns pe masa unuia dintre judecatorii care l-au condamnat, magistratul Ionut Matei.

Transferul care o salveaza pe FCSB de la faliment! O super echipa e gata sa accepte conditiile lui Gigi Becali

FCSB traverseaza o perioada foarte dificila din punct de vedere financiar. Gigi Becali a anuntat recent ca are de primit 11 milioane de euro de la clubul sau si ca nu va mai baga bani. Ba mai mult, preciza ca falimentul devine o perspectiva serioasa daca echipa nu se califica in Europa League. Sau daca .

Gigi Becali cere demisia lui Mirel Radoi: E finul meu, dar gata. Il stiam demn

Securea razboiului intre Gigi Becali si Mirel Radoi a fost dezgropata de patronul echipei FCSB.

Gigi Becali l-a distrus pe Radoi: Declaratii fara mila la adresa finului sau

Dupa ce a rupt tacerea, patronul FCSB, care refuza de peste o luna sa vorbeasca in public, a revenit la vechile obiceiuri.

Gigi Becali aduce medicamente pentru COVID in tara: Unul e din India, altul din Rusia

Dupa ce verii sai, Victor 59 de ani) si Ioan 68 de ani), amandoi confirmati cu COVID-19, s-au vindecat la clinica sa, patronul FCSB se implica activ in lupta cu noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )