Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce a facut Gigi Becali in fata angajatilor. A uimit pe toata lumea

Playtech Playtech,
Ce a facut Gigi Becali in fata angajatilor. A uimit pe toata lumea

Gigi Becali, antreprenor, proprietar de club de fotbal, este clar unul din cele mai popularepersonaje din ROmania. Chiar si asa, in plina criza, antreprenorul isi vede de afaceri si incearca sa-si duca proiectele la capat. Ce a facut Gigi Becali in fata angajatilor Latifundiarul din Pipera, dupa esecul FCSB din Europa League, a decis sa-si . continuă pe Playtech

E out de la Romanii au talent! Vedeta a uimit pe toata lumea: Sezonul 11 nu ma va mai gasi la masa juriului

Mihai Petre a facut un anunt ce a surprins pe toti fanii emisiunii Romanii au talent, de la Pro TV, si anume, ca nu va mai face parte din juriu, in sezonul cu numarul 11. Vedeta a facut anuntul chiar pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva momente. E out de la Romanii .

EXCLUSIV Juramantul pe care Meme Stoica i l-a facut lui Gigi Becali la manastire. Cum l-a incalcat fara niciun regret

In urma cu un an, managerul FCSB i-a promis lui Gigi Becali ca va fi cu totul alt om daca fiica lui se insanatoseste. Din pacate, Meme nu a reusit sa se tina de cuvant. S-a intors in fotbal dupa patru luni de pauza Cunoscut ca un personaj care iubeste FCSB pana in maduva oaselor, .

Lidia Buble, aproape dezbracata pe internet. Cum a aparut celebra cantareata: toata lumea a vazut aceste imagini

Lidia Buble nu se dezminte. Aceasta a aparut aproape goala pe Internet, dupa zvonurile ca ar avea o relatie cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Aceasta si-a uimit fanii cu noile ipostaze in care s-a afisat. Lidia Buble, aproape dezbracata pe internet Cel mai probabil, Lidia Buble pregatea o noua sedinta foto, iar pozele sunt .

Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea. De ce romanii aleg sa nu il consume

Intr-o mai mica sau mai mare masuram toate fructele au efecte benefice asupra orgnismului. Doar ca un singur fruct se remarca in ochii cercetatorilor, care spun ca acesta are, printre altele de 20 de ori mai multa vitamin C decat portocalele. Acesta e cel mai sanatos fruct din toata lumea De altfel, de mai bine .

Lidia Buble a comis-o: s-a luat la cearta cu o femeie in Bucuresti. Si-a iesit din minti si toata lumea a vazut-o asa

Lidia Buble a aparut din ce in ce mai des in presa, dar nu pentru cine-stie-ce realizari discografice. Dupa despartirea de Razvan Simion, Lidia Buble a vrut sa demonstreze ca i-ar fi trecut supararea. Recent au aparut in presa zvonuri ca tanara blondina ar avea o relatie cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Lidia Buble .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3361 seconds )